După episodul de la Oscar, Irina Shayk a șters-o pe Lady Gaga de pe rețelele de socializare!

Publicat pe de Oana Pantazi

În seara decernării Premiilor Oscar, poate pentru prima dată în istoria  galei, s-a vorbit mai puțin despre câștigători. Personajele principale au fost Bradley Cooper și Lady Gaga a căror performanță a fost considerată extrem de… intimă. Rezultatul? Irina Shayk, partenera actorului, a șters-o pe Lady Gaga de pe rețelele de socializare!

Până acum, totul a fost la nivel de zvon… Iar zvonurile au fost din plin alimentate, atât de Lady Gaga, care, întâmplător sau nu, s-a despărțit de logodnic, cât și de Bradley Cooper, care de câte ori a performat alături de artistă a făcut toată suflarea feminină a planetei să suspine… Cei doi artiști au jucat împreună în filmul A Star is Born, producție datorită căreia Lady Gaga a devenit primul artist din lume care a luat în același an BAFTA, Grammy, Globul de Aur și Oscarul. În momentul în care filmul a fost lansat, toată lumea a fost convinsă că între Bradley și Lady Gaga există atâta chimie, încât e imposibil ca povestea de dragoste din A Star Is Born să nu migreze și în viața reală.

Fanii de pe rețelele de socializare aproape s-au isterizat, susținând sus și tare că Lady Gaga și Bradley Cooper sunt cel mai reușit cuplu din showbiz. Atunci, nimeni nu s-a gândit la partenera de viață a lui Bradley Cooper, superbul model Irina Shayk, care i-a dăruit actorului o fetiță, acum în vârstă de aproape doi ani. Nimeni nu s-a întrebat prin ce trecea aceasta, fiind obligată să vadă comentariile celor care deja îi tratau pe Bradley și pe Lady Gaga ca pe un cuplu.

„Nu înseamnă că nu-i place de Gaga sau că este geloasă pe ea”

Totul s-a încheiat, se pare, în seara Premiilor Oscar, unde Irina a stat între Bradley și Lady Gaga… Din păcate, nu a putut să-și însoțească iubitul și pe scenă, acolo unde el și Lady Gaga au interpretat împreună piesa Shallow, pentru care artista a luat Premiul Oscar. Irina a fost obligată să vadă, din rândul întâi, magia care se petrece de fiecare dată când Lady Gaga și Bradley Cooper stau unul lângă altul. Chiar dacă a păstrat aparențele, iar ea și Lady Gaga chiar s-au îmbrățișat și au fost foarte amabile una cu cealaltă, este evident că Irina a cedat nervos.

Conform jurnaliștilor de la Daily Mail, imediat după seara Oscarurilor, modelul i-a dat unfollow lui Lady Gaga în social media, dovadă că Irina a cedat nervos. „Poveștile cum că Irina s-a săturat de Gaga au o urmă de adevăr în ele – asta nu înseamnă că nu-i place de Gaga sau că este geloasă pe ea, dar e sătulă de poveștile pe care le aude permanent despre relația apropiată pe care aceasta o are cu Bradley”, a spus un apropiat de-al modelului. Într-adevăr, poate nimeni nu deține adevărul absolut, însă cu siguranță nimeni nu și-ar dori să fie în locul Irinei Shayk în aceste momente…

Foto: Hepta

După episodul de la Oscar, Irina Shayk a șters-o pe Lady Gaga de pe rețelele de socializare!După episodul de la Oscar, Irina Shayk a șters-o pe Lady Gaga de pe rețelele de socializare!

  

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter