Jessica Biel, însărcinată?

Publicat pe
Jessica Biel, însărcinată?Jessica Biel, însărcinată?

Jessica Biel şi Justin Timberlake se pregătesc, se pare, să devină părinţi pentru prima oară, frumoasa actriţa fiind însărcinată în 3 luni.

 

Căsătoriţi din 2012, cei doi nu şi-au ascuns dorinţa de a avea un copil, iar acum noul look al actriţei de 32 de ani alimentează speculaţiile.

 

Cu un corp perfect, strălucind de fiecare dată pe covorul roşu, Jessica a afişat în ultima perioadă o siluetă ceva mai plinuţă, iar toată lumea s-a grăbit să afirme că doar o sarcină ar fi la originea acestei transformări.

 

Ultimele apariţii ale Jessicai, fie că a fost vorba de o plajă din Australia, fie de o ieşire pe străzile din Los Angeles confirmă faptul că actriţa din „Al şaptelea cer' urmează să devină mamă.

 

În cei doi ani de căsătorie, cuplul Biel-Timberlake nu a fost ocolit de rumorile legate de divorţ, însă cei doi au continuat să îşi trăiască viaţa împreună. Pentru a sărbatori trecerea celor doi ani au plecat într-un voiaj în Noua Zeelandă, iar Justin a postat o fotografie cu ei stând pe o bancă, însoţită de mesajul: „Viaţa trece repede şi dacă nu va veţi opri pentru a privi în jurul vostru din când în când, riscaţi să pierdeţi tot'.

 

Foto: Northfoto, Hepta

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter