Jojo a devenit bijutier

Publicat pe

Fascinată de lumea bijuteriilor, Cătălina Grama Jojo a absolvit recent cursul de bijutier, dorindu-şi să vadă şi să înţeleagă exact procesul de creatie.

 

Acum se declară îndrăgostită de întregul proces, dar recunoaşte că nu este deloc simplu.

 

Iti trebuie rabdare, vointa si precizie. Insa eu le am pe toate atunci cand fac un lucru de care sunt cu adevarat pasionata. Sunt in stare sa pictez ore in sir si pierd notiunea timpului cand trebuie sa topesc, sa pilesc, sa modelez si sa asamblez o bijuterie! E un lucru incredibil sa vezi cum se naste ceva din manile tale!', dezvaluie Jojo.

 

Ea cochetează de ceva vreme cu lumea bijuteriilor, iar noile noţiuni o vor ajuta pe partea de creaţie a accesoriilor.

 

Obisnuita cu scena si platourile de filmare, Jojo a trebuit, la cursurile de bijutier, sa invete ceva cu totul nou si diferit: Sa lucrezi cu panze de traforaj si instrumente de sudura e ceva diferit. Insa fiecare meserie in parte are gradul ei de dificultate. Dar daca pui suflet in ceea ce faci nu mai simti greul', e de parere actrita.

 

Acum ea este pregătită să spună noi poveşti prin creaţiile sale: Voi spune prin bijuteriile create de mine alte povesti. Despre mine si lucrurile care ma pasioneaza.'

 

Jojo a devenit bijutierJojo a devenit bijutier

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter