Jojo face dezvăluiri neașteptate de Valentine's Day. Cum s-a cunoscut cu Paul Ipate și ce defecte are acesta

Publicat pe

Jojo și Paul Ipate au trecut prin experiențe-limită la Asia Express, unde relația pe care o au de cinci ani le-a fost grav pusă la încercare. Iată că cei doi nu doar că au trecut peste proba de foc a iubirii, dar de Valentine’s Day, Cătălina Grama i-a transmis un mesaj emoționant iubitului ei. Nu s-a putut abține, însă, să nu sublinieze diferențele dintre ei.

Cătălina Grama și Paul Ipate sunt împreună din 2014 și, deși au ales să nu se căsătorească, pare că relația lor este una dintre cele mai sudate din showbiz. Au împreună o fetiță, Zora, în vârstă de doi ani, și pe Achim, băiețelul Cătălinei din relația anterioară, în vârstă de șapte ani. Cu ocazia participării la ‘Asia Express’ (Antena 1), relația celor doi a luat-o pe o pantă descendentă. Din cauza presiunii, oboselii, cursei contra cronometru  și a situațiilor-limită în care cei doi au fost puși, au apărut disensiunile de cuplu.

Jojo Paul Ipate Asia Express

Mesajul emoționant pe care Jojo i l-a transmis lui Paul de Valentine’s Day este, însă, dovada că orice probleme ar fi apărut în cuplu de-a lungul testelor de la Asia Express, dragostea celor doi a fost mai puternică.

Jojo Paul Ipate Asia Express

Jojo dă din casă de Valentine’s Day: 'El e mai mult pasăre de noapte, eu de zi'

'Eu și Paul Ipate nu suntem neapărat genul care sărbătorește Ziua Îndrăgostiților, însă eu una, pentru că ador tot ce ține de iubire nu mă pot abține să vă spun „La mulți ani îndrăgostiților!'. Și apropos de îndrăgostiți: eu și Paul ne-am cunoscut acum aproape 5 ani într-un context super fain, pe platourile de filmare a unui lungmetraj care încă nu a apărut, dar sperăm să apăra la un moment dat. Amândoi suntem moldoveni: Paul din Roman, eu (după bunica mea) din zona Ceahlău, Neamț. Am fost crescuți după aceleași tradiții și principii de viață și asta contează foarte mult. El e în zodia Peștilor, eu sunt Taur și se pare că astrele s-au aliniat în așa fel încât, deși suntem două caractere foarte puternice, și când nu ne înțelegem tot ne înțelegem cumva. El e mai mult pasăre de noapte, eu de zi. Lui îi place foarte mult să petreacă timpul cu foarte mulți prieteni și în gașcă, eu sunt mai mult genul meditativ și solitar (deși am și eu prietenii mei, normal), dar cumva am reușit se pare să găsim un numitor comun. (…) El e uneori super morocănos, iar eu excesiv de pozitivă și hiper activă:) Uneori facem schimb de roluri mai ales când se trezește Paul foarte devreme dimineață – odată mi-a vorbit la 5 dimineața într-un aeroport 3 ore despre un afiș!!!? Copiii noștri ne fac mereu mai buni, mai calmi, mai evoluați, mai sinceri. Avem grijă în cele mai mici detalii împreună de ei și Paul e un tătic grozav!', acesta a fost mesajul pe care Jojo i l-a transmis lui Paul Ipate de Ziua Îndrăgostiților.

Foto: Instagram

Citește și:

Adela Popescu stabileşte botezul celui de-al doilea copil. Când o să fie creştinat micuţul Andrei

Soția lui Vladimir Drăghia, din ce în ce mai sexy. Cum a pozat Alice Cavaleru în Republica Dominicană

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter