Jorge, totul despre căsnicia fericită alături de o femeie cu 9 ani mai în vârstă: "Am avut și noi momente de cumpănă"/ EXCLUSIV

Publicat pe . Actualizat Miercuri, 30 iunie 2021, 13:12

După divorțul de Alina Laufer, Jorge și-a regăsit marea dragoste în brațele Ramonei, o femeie cu nouă ani mai mare decât el și pe care nu a văzut-o nici măcar o secundă, inițial, drept marea lui dragoste. Iată că viața a avut alte planuri pentru ei și de opt ani formează o familie fericită, împreună cu fiul lor David. Jorge a povestit pentru VIVA! despre familia lui și secretele din spatele unei relații fericite!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Jorge, nu ai o clipă de pauză! Intri dintr-un proiect în altul… Cum îți încarci bateriile? Pare că nu ai niciodată vreme de tolănit pe canapea, cu telecomanda în mână. Dezvăluie-ne secretul tău, te rog, că mulți avem nevoie de energia ta!

Eeeee. Mai fug și eu în câte o vacanță neplănuită. Uneori e suficient și o singură zi sau o cină să te reîncarci. Nu mai e timp de pierdut și clar sunt foarte focusat pe cariera mea.

cG5nJnc9NzgwJmhhc2g9ZTE2YTlmNTRhOGY3ZDBmYmIyMGVlZDFmNmE2NjI0N2I.thumb_cG5nJnc9NzgwJmhhc2g9ZTE2YTlmNTRhOGY3ZDBmYmIyMGVlZDFmNmE2NjI0N2I.thumb_

Cum ai primit, inițial, vestea că vor exista schimbări în proiectul Masked Singer? Te întreb pentru că spuneai că îți este foarte dragă emisiunea.

Îmi este în continuare dragă emisiunea Masked Singer. Am suferit un pic, trebuie să recunosc, însă am simțit că ceva mai bun vine spre mine și din acest motiv am fost cu zâmbetul pe buze.

Cum a fost pentru tine experiența de a face parte din gașca verii de la Vorbește Lumea? E genul de proiect care te încântă?

Este un proiect în care m-am simțit bine, gașca este foarte tare și ne cunoaștem de ani de zile. A fost păcat că s-a terminat săptămâna.

Ești mândru/împăcat cu nivelul la care ai ajuns? Sau care este idealul tău profesional, visul tău cel mai îndrăzneț?

Visul oricărui cântăreț este să aiba hituri cât mai mari și cât mai multe. În televiziune am fost în toate ipostazele, mai puțin jurat. Dacă o să fac și asta, chiar aș putea spune că le-am cam făcut pe toate. Vedem ce surprize ne rezervă viitorul.

Citește și: Ce planuri are Pepe, după divorțul de Raluca Pastramă:'Cred în dragoste, cred în căsnicie' / EXCLUSIV

Citește și: Dan Bittman și Liliana Ștefan s-au afișat din nou împreună!Ce s-a întâmplat după ce au anunțat despărțirea

Citește și: Jador suferă enorm după Georgiana, dar nu mai vrea să se împace cu ea!„O iubesc nespus, dar…’

Viața profesională constat că este înfloritoare, așadar. Cea de familie cum e? Cum te împarți între muncă, soție și copii?

Nu mă mai împart. Îi implic și pe ei și reciproc. Face parte totul din viața noastră, așa că nu le mai separăm. Îi mai aduc la filmări, mai merg eu cu ei pe unde se duc. Încercăm să petrecem timp cât mai mult împreună, chiar dacă muncim.

În curând aniversați 8 ani de la căsătorie! Se spune că o relație care a trecut de pragul de 7 ani va rezista pe vecie. Așadar, te vezi pe vecie cu Ramona? Este femeia ideală pentru tine, pe care ai căutat-o dintotdeauna?

Este o femeie încântătoare care mă surprinde de la an la an și de la lună la lună. Am avut și momente de cumpănă, însă noi mereu ne-am bucurat de prezent. Asta ne-a și apropiat. Evoluăm și creștem, iar faptul că învățăm unul de la celălalt ne ajută să nu intrăm în monoton și să ne și mobilizăm unul pe celălalt.

Ramona este cu 9 ani mai mare decât tine! Poate e târziu să întreb acum cum ați trecut peste această diferență, dar cu siguranță ne citesc mulți oameni care încă sunt frustrați de acest lucru în relațiile lor și poate îi ajutăm. Ce le-ai spune celor care își fac probleme legate de gura lumii în acest sens?

Și pe mine m-a afectat mulți ani treaba asta. Ce spune gura lumii?' Însă, la un moment dat, am realizat că nu dorm în pat cu lumea', că nu ei îmi aduc un ceai când sunt răcit, că nu îmi dă o îmbrățișare când am nevoie și că nu muncește pentru mine.

Așa că lumea' să ne mai lase!

Pe voi ce vă ține împreună de atâția ani? Spuneai nu demult că nu mai este dragostea aceea înflăcărată de la începutul oricărei relații… În ce s-a transformat acel sentiment?

Sentimentele sunt, clar, la un alt nivel de percepție. Descoperim de la an la an profunzimea în cunoașterea noastră. Ne-a legat dorința și înfometarea de autodepășire și de a ne descoperi ca oameni. Credința în Dumnezeu a fost un liant în relația noastră și având aceleași valori și venind din familii similare, ne-a fost ușor să ne conectăm.

Ești dispus să faci compromisuri într-o căsnicie de dragul copilului? Mulți rezistă împreună doar pentru că au un copil sau mai mulți, fără să mai fie de mulți ani fericiți împreună….

Este ciudat să mă întrebi pe mine treaba asta, având în vedere că am și un divort la activ și o fetiță din prima căsătorie, care nu m-a împiedicat să plec atunci când nu se mai putea face nimic, chiar dacă a fost cel mai dureros lucru. Pe copiii trebuie să îi iubim necondiționat, însă nu trebuie să renunțăm la noi. În primul rând, copiii au nevoie de părinți echilibrați, fericiți. Nu aș putea să îi ofer niciunuia din copiii mei o familie nefericită!

Te consideri un tată bun, cu tot ce implică asta? Ce îți reproșezi cel mai des când vine vorba despre copiii tăi? Este loc de mai bine în relația ta cu ei?

Sper că sunt un tată bun. Îmi doresc să fiu și mai implicat în relația cu copiii mei și să fiu mereu alături de ei când au nevoie.

Normal că mereu e loc de mai bine. Viața mea artistică este foarte solicitantă, dar mereu mi-am lăsat loc în agendă pentru timp cu familia și copiii.

Ești un părinte sever sau prietenul cel mai bun al copiilor?

Sunt genul de tată empatic, sunt ferm când e cazul sau măscăriciul lor când trebuie. Copiii au nevoie și de reguli, dar și să le dai suficientă independență cât să se cunoască, să își poată dezvolta personalitatea.

Îți mai dorești copii? Te mai vezi acum pregătind biberoane?

Eu îmi doresc, însă soția mea a zis că s-a închis magazinul. Ne limităm la 3 (râde) care ne fac viața și frumoasă, dar ne și solicită la maxim. Ne adaptăm între grupa mică, clasa a 7-a și Bac.

Ce planuri ai pentru vara asta/ anul 2021?

Vara asta muncesc mult, lansez melodii pe canalul meu de YouTube Jorge Official și plecăm în vacanță. Sper să mai prindem și câteva weekend-uri la mare și gata… a trecut și vara asta.

 

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton