Jurații de la Chefi la cuțite intră în conflict. Ce greșeală fac unii dintre concurenți: „Ceva nu e în regulă. Așa ceva nu se face”

Publicat pe

Jurații de la „Chefi la cuțite' intră în conflict. Cu fiecare nou battle, acțiunea de la bancurile de lucru devine tot mai condimentată, iar lupta între orgoliile celor trei maeștri ai bucătăriei, tot mai încinsă. În ediția din această seară, ies la iveală noi tensiuni, la momentul degustării farfuriilor finale. Iată despre ce este vorba!

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Cu fiecare ediție a emisiunii, tensiunile cresc între concurenți, dar și între cei trei bucătari. În ediția ce va fi difuzată în această seară, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bondea și Florin Dumitrescu intră într-un conflict, în momentul degustării farfuriilor. Mai mult, aceștia se arată deranjați de greșeala unor concurenți, susținând că ar trebui propuși spre eliminare.

Jurații de la Chefi la cuțite intră în conflict. Ce greșeală fac unii dintre concurenți: „Ceva nu e în regulă. Așa ceva nu se face'Jurații de la Chefi la cuțite intră în conflict. Ce greșeală fac unii dintre concurenți: „Ceva nu e în regulă. Așa ceva nu se face'

Jurații de la „Chefi la cuțite' intră în conflict. Noul sezon al emisiunii culinare a debutat pe 18 octombrie. Filmările au loc într-un platou cu totul nou, creat pentru a marca cei 10 ani de prietenie şi rivalitate care-i leagă pe cei trei Chefi.

Citește și: Mădălina Cafadaru și Lina Chirilă s-au certat la Chefi la Cuțite:”Ești cu două fețe”

Citește și: Cine este Mădălina Cafadaru de la Chefi la Cuțite.Soțul sirian i-a răpit fetița

Citește și: Horoscop DRAGOSTE 24-30 octombrie 2022.Luna noua în Scorpion scoate la lumină frici

Citește și: Mădălina Cafadaru și Lina Chirilă s-au certat la Chefi la Cuțite:”Ești cu două fețe”

Jurații de la Chefi la cuțite intră în conflict

În ediția din această seară, fiecare jurat își spune părerea despre preparatele celorlalte două echipe – iar această etapă nu este deloc ușor digerată de cei trei Chefi, care ajung în punctul unui conflict major.

„Și-au pus amândoi în gând să mă șicaneze. Și văd că fac tot felul de tâmpenii', a comentat Cătălin Scărlătescu despre Sorin Bontea și Florin Dumitrescu.

Spiritele se încing și la bancurile de lucru, în timpul probei individuale eliminatorii, acolo unde unii dintre concurenți fac o greșeală care îi supără pe Chefi.

„Ar fi trebuit să fie la eliminare. Dar cineva a avut grijă să nu ajungă acolo. Bravo lor, ca echipă', a punctat Chef Florin Dumitrescu despre această greșeală. La rândul lui, Chef Cătălin Scărlătescu a semnalat: 'E clar că ceva nu e în regulă. Așa ceva nu se face!'.

'Am crezut că se permite așa ceva. Acum o să fie mult mai greu', a comentat unul dintre concurenți.

Proba este jurizată de un grup de rufugiați ucraineni

Situația creată în timpul probei individuale nu trece neobservată nici de către Gina Pistol, care le va comunica concurenților ce îi așteaptă. Ce anume îi face pe Chefi să intre într-o dispută la momentul degustării farfuriilor, dar și ce greșeală fac unii dintre concurenți și cum vor decurge cel de-al treilea battle și proba eliminatorie telespectatorii vor descoperi în ediția Chefi la cuțite în această seară.

Este o ediție în care battle-ul este jurizat de niște invitați speciali: un grup de refugiați din Ucraina. 'Ne-am gândit să dedicăm o ediție Chefi la cuțite ideii de pace și bunăstare. Pentru că, până la urmă, gătitul este o expresie a unor clipe de tihnă alături de cei dragi', a punctat Gina Pistol.

Sursa foto: Facebook

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter