Kaia Gerber, în lenjerie bărbătească pe covorul roșu, a șocat la propriu!

Publicat pe de Oana Pantazi

Kaia Gerber a apărut recent în lenjerie bărbătească, mai bine zis în boxeri, pe covorul roșu, o alegere total neinspirată, dat fiind că a participat la CFDA (Council of Fashion of Designers of America) Awards, loc unde moda e la ea acasă.

Kaia Gerber, alături de mama ei, Cindy Crawford

Kaia Gerber, alături de mama ei, Cindy Crawford

Kaia Gerber (16), superba fiică a lui Cindy Crawford (52) s-a afișat pe covorul roșu la CFDA Awards într-o pereche de boxeri bărbătești, la care a asortat o cămașă masculină cu vedere la buric, ciorapi negri și sandale cu toc, dar succesul nu a fost deloc cel scontat, fiindcă a lăsat impresia că tocmai s-a dat jos din așternut, în pofida intenției de a părea sexy și relaxată. Faptul că atât outfitul, cât și geanta erau Alexander Wang nu i-au folosit prea mult, deși Kaia a declarat că se simte oriunde bine alături de el și de aceea a ales această ținută… Ce-i drept, Kaia și Wang, prezent și el la eveniment, s-au asortat perfect pe covorul roșu, chiar dacă ținutele lor se potriveau mai bine unei petreceri în pijamale.

Kaia Gerber, în lenjerie bărbătească pe covorul roșu!

Kaia Gerber, în lenjerie bărbătească pe covorul roșu!

La câteva zile după ce a defilat în show-ul Alexander Wang alături de Bella Hadid și cu Behati Prinsloo, se pare că modelul Kaia Gerber nu a avut prea mult timp să se schimbe, cel puțin aceasta a fost impresia pe care a lăsat-o. Exact, modelul a purtat niște boxeri elastici pe care îi găsești în garderoba celor mai mulți bărbați, iar ciorapii negri care i-au acoperit complet perechea de stiletto – mai pe șleau zis, puși peste încălțări – au fost cireașa de pe tort. Pe ansamblu, ținuta aleasă nu a ajutat-o deloc, culoarea neagră a ciorapilor și lărgimea boxerilor făcându-i picioarele să pară și mai subțiri de cât sunt, iar boxerii făcându-i talia să dispară complet.

Kaia Gerber și alexander Wang s-au asortat perfect...

Kaia Gerber și Alexander Wang s-au asortat perfect…

Mama ei, Cindy Crawford, care a fost un model celebru, i-a dat fiicei sale un sfat înțelept: „Când defilezi, trebuie să arăți ca și cum ai gândi: Asta e cea mai grozavă rochie pe care o voi purta, mă simt extraordinar în ea și nu-i așa că ți-ai dori să o ai și tu?, pentru că, până la urmă, încercăm să vindem rochii”. Ce-i drept, după atitudine, Kaia i-a urmat sfatul mamei sale, fiindcă a părut extrem de relaxată pe covorul roșu, doar că  alegerea pe care a făcut-o nu a fost deloc una flatantă. Până la urmă, Alexander Wang sau nu, niște chiloți sunt doar niște chiloți…

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter