Kalush Orchestra a vândut trofeul Eurovision! Câți bani a câștigat formația din Ucraina și ce face cu ei

Publicat pe

Kalush Orchestra a vândut trofeul Eurovision! Formația din Ucraina, care a câștigat marele premiu Eurovision 2022, a câștigat o sumă impresionantă de bani și a dezvăluit ce anume va face cu ei. Vânzarea trofeului Eurovision a avut loc pe Facebook.

CITEȘTE TOATĂ REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Trupa Kalush Orchestra, care a câștigat competiția Eurovision 2022, a decis să vândă trofelul și chiar a obținut o sumă uriașă pe microfonul cu cristale, în urma unei licitații. Vânzarea trofelului Eurovision a avut loc pe Facebook.

Kalush Orchestra a vândut trofeul Eurovision! Câți bani a câștigat formația din Ucraina și ce face cu eiKalush Orchestra a vândut trofeul Eurovision! Câți bani a câștigat formația din Ucraina și ce face cu ei

Câți bani a câștigat Kalush Orchestra pe trofelul Eurovision

Kalush Orchestra câștiga în data de 15 mai 2022 trofeul de la Eurovision. Formația din Ucraina a ales să vândă trofeul pentru a strânge banii necesari pentru a dota armata ucraineană aflată în război cu Rusia.

Vânzarea trofeului a avut loc pe Facebook și a coincis cu apariția trupei la un concert caritabil la Poarta Brandenburg din Berlin.

În schimbul microfonului s-a obținut suma de 900.000 de dolari, bani ce vor finanța achiziția a trei drone PD-2, pe care să le doneze armatei ucrainene.

Citește și: Cum și-a cunoscut Magda Pălimariu soțul și cum a cucerit-o:„Am vorbit mult, ne-am dat seama că…’/ EXCLUSIV

Citește și: Maria Marinescu le îmbracă pe Gina Pistol și Simona Gherghe:Dacă nu vor să poarte ceva, nu insist’/ EXCLUSIV

Citește și: Fuego a slăbit 5 kilograme în 5 zile. Ce dietă ține:'Trebuie să mănânci…'

Citește și: Laura Cosoi și Smiley încă se mai întâlnesc după 10 ani de la despărțire:'Nu e nimic ieșit din comun'

Mesajul Kalush Orchestra după ce a vândut trofelul Eurovision

„Prieteni, sunteţi incredibili! Vă suntem recunoscători tuturor celor care aţi donat bani prin această licitaţie şi în special echipei Whitebit, care a cumpărat trofeul cu 900.000 de dolari.

Glorie Ucrainei! Glorie forţelor armate ale Ucrainei', a transmis Kalush Orchestra pe contul de Facebook.

Oleh Psiuk, unul dintre membrii formației Kalush Orchestra, a declarat în cadrul concertului din Germania că este recunoscător tuturor celor care au donat pentru cauza Ucrainei.

Cine este Kalush Orchestra, care a câștigat Eurovision

Formaţia de folk-rap Kalush Orchestra a tresăltat de fericire şi a fluturat steagul Ucrainei pe scenă la anunţarea calificării în finala competiţiei şu ulterior la victoria din finală.

Ucrainenii au interpretat piesa „Stefania” în etapa semifinalei. „Vă mulţumim că susţineţi Ucraina!”, au fost cuvintele solistului trupei, Oleh Psiuk, după încheierea momentului muzical.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter