Kamara se apără de acuzaţiile soţiei lui: "Ea îl foloseşte pe copil ca monedă de schimb!"

Publicat pe

Kamara se apără de acuzaţiile soţiei lui. La începutul anului 2018, un anunţ fulgerător a apărut în lumea mondenă. Kamara a anunţat divorţul de soţia sa, Oana. Acesta trăieşte de ceva timp alături de Mădălina, amanta sa. Mama copilului săi l-a acuzat că nu şi-a văzut de familia lor, de copilul aflat în suferinţă. Artistul a răbufnit. 

Oana i-a adus acuze grave lui Kamara. Ea susţine că ar fi fost lăsată să crească copilul singură, pe Leon care suferă de o boală complicată, tripareză spastică. Kamara trăieşte acum alături de Mădălina, femeia alături de care şi-a găsit liniştea. Acesta a răbufnit, dezminte tot ce a spus soţia sa.

„Ea știe foarte bine că Leon nu doarme noaptea devreme. Îl folosește pe copil că moneda de schimb, ceea ce este trist. Da, Leon are o tripareză spastică, nu paralizie cerebrală, așa cum exagerează. I-a zis și doctorul să nu folosească termenul asta. Da, are niște probleme pe partea stânga a creierului, dar e inteligent, e un luptător.
Eu m-am chinuit să nu îl expun până acum, iar ea ce face acum. Oana, e foarte trist ce ai făcut în seară asta și toți prietenii știu cum erai când te-am cunoscut și cum ai ajuns acum. Nu aveai nicio șansă! Ți-am făcut piese, ți-am făcut videoclipuri, te-am sprijinit că să te simți bine și tu, să nu intri în depresie.
Uitați-va pe instagramul ei, ce poze are, ce postări are…dacă astea sunt postări de femeie măritată! La școală de actorie așa te-au învățat? Bravo, Oana, ești o actrița senzațională.

Și cu toate astea, eu m-am întors, pentru ea! Ce show începe acum, o să înceapă mare show! Oana, ai deschis Cutia Pandorei! Să nu uiți toată viață ta! Știi că ai fost batjocorită de toți prostii cu care te-ai văzut! Asta ai vrut? Să vadă Leon? Nu cred că ai făcut asta…O să mergi cu capul plecat jos acum. Cum poți să minți și să ai impresia că eu o să tac? M-ai umilit în anii ăștia și eu am tăcut de dragul lui Leon? Tu nu ai inima, Oana!”, a spus Kamara la Kanal D.

Afecțiunea de care suferă băiețelul lui Kamara

Afecțiunea de care suferă băiețelul lui Kamara

Soţia artistului nu a tăcut şi a reacţionat imediat.

 „El, da, are dreptul să mă pună la zid, am trăit atât de multe împreună, însă ea nu trebuie să vină să mă pună la zid. Da, el a făcut foarte multe pentru mine, îi sunt recunoscătoare, însă n-a fost suficient pentru mine. Da, eu ştiu că m-a împins de la spate. Castingurile pe care le-am luat, le-am luat pe capul meu. Nu am plâns la comandă, când vorbesc despre Leon mă emoţionez. Nu înţeleg atitudinea lui faţă de mine, eu am venit aici să mă apăr în faţa ei. Asta a fost percepţia mea, eu n-am stat singură trei ani, dar asta a fost percepţia mea, că n-am avut sprijinul necesar. Am făcut ce am putut pentru copilul meu, nu-l folosesc ca pe o monedă de schimb. Este copilul nostru, este foarte frumos, foarte minunat. Nu înţeleg de ce atâta ură, eu nu sunt o persoană care să se expună, nu l-am urât. Nu există adevăr suprem, există două păreri. De la persoanele implicate, tu, Mădălina, nu ai fost implicată.', a adăugat Oana.

Foto: Facebook

Cristina Pîrvu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter