Kate Middleton a șocat într-o rochie de 2.000 de lire sterline... Detaliul care le-a dat fiori fanilor ducesei

Publicat pe de Oana Pantazi

Kate Middleton este un style icon și un trendsetter, ținutele ei fiind extrem de apreciate de fiecare dată. Recent însă, Ducesa de Cambridge a reușit să le dea fiori fanilor ei din cauza unei alegeri vestimentare cam ciudate…

Kate Middleton a vizitat școala primară Lavendery, în cadrul Săptămânii pentru sănătatea mintală a copiilor.

Kate Middleton are genul de siluetă care îi permite să poarte aproape orice și, tocmai de aceea, de-a lungul timpului, Ducesa de Cambridge le-a oferit fanilor ei un adevărat regal stilistic. Inclusiv în perioadele când a fost însărcinată, Kate a fost o inspirație pentru viitoarele mame din lumea întreagă, stilul ei de gravidă fiind extrem de apreciat. Recent însă, Kate a făcut o alegere destul de ciudată… deși bănuiala noastră este că ducesa nu a văzut ținuta pe care a ales-o din aceeași perspectivă ca fanii ei.

Kate Middleton și rochia ei… furioasă.

 

Kate Middleton a purtat o „Angry dress”!

Zilele trecute, Kate Middleton a vizitat școala primară Lavendery, în cadrul Săptămânii pentru sănătatea mintală a copiilor, iar pentru asta a ales o ținută lejeră – o rochie Eponine, în valoare de 2.000 de lire sterline, la care a asortat ciorapi negri și o pereche de ghete trendy. Evident, fanilor pasionați de modă nu le-a scăpat un detaliu care unora li s-a părut deranjant, iar altora, de-a dreptul amuzant. Poziționarea buzunarelor rochiei și a celor doi nasturi negri făcea rochia să arate ca un personaj din „Angry Birds”, de aceea s-au și grăbit să o boteze „Angry dress”. Unul dintre fanii ducesei chiar a comentat pe Twitter, referindu-se, evident, la rochia verde și furioasă: „Cineva nu a fost prea încântat azi-dimineață să fie scos din șifonier”.

Herbie, cățelul care s-a îndrăgostit la prima vedere de Kate Middleton.

Adevărul este că nu s-au înșelat prea mult… După ce a făcut cutele de rigoare, aspectul rochiei a devenit și mai înspăimântător, nu degeaba aceasta primind supranumele de „Rochia furioasă”. Iar dacă fanilor ducesei nu le-a plăcut deloc rochia verde cu aer înspăimântător, în schimb mascota școlii Lavendery, o corcitură super simpatică de cocker spaniel cu pudel pe nume Herbie, s-a îndrăgostit de Kate Middleton pe loc și nu s-a mai dezlipit de ea…

Foto: Hepta, Twitter

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter