Katie Price e disperată! Fiul ei de 18 ani este foarte grav bolnav: ”Mâncarea o să-l omoare!”

Publicat pe

Katie Price este o mamă disperată. Cel mai mare dintre cei cinci copii ai săi, Harvey, care are 18 ani acum este foarte grav bolnav. Tânărul este orb, are ADHD, autism și o afecțiune genetică gravă și rară, Prader-Willi, o formă de obezitate, care îi pune viața în pericol.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Katie Price mărturisea, în urmă cu câțiva ani, că nu era pregătită să aducă pe lume un copil cu asemenea probleme de sănătate și că nu a știut cum să se poarte cu el la început.

„Pe cât de dur sună, dacă aș fi știut că o să-l nasc orb, probabil că l-aș fi avortat!”, a declarat starleta acum patru ani. Cu toate acestea, dacă acum ar mai avea un copil cu dizabilități, Katie Price nici nu s-ar mai gândi să facă acest gest extrem: „Nu, în niciun caz. Dacă aș mai fi însărcinată și mi-ar spune că o să nasc un copil cu probleme, l-aș păstra. Chiar aș adopta un copil cu dizabilități.”

Una dintre afecțiunile cu care se luptă tânărul Harvey îl determină să mănânce necontrolat, iar situația este cu atât mai gravă pentru el.

'Trebuie să slăbească rapid sau va muri. Nu vreau să-l pierd', spune Katie Price. În doar 2 luni, Harvey a mai pus aproape 13 kilograme, iar acum cântărește mai bine de 185 de kilograme. 

Katie Price e disperată! Fiul ei de 18 ani este foarte grav bolnav: 'Mâncarea o să-l omoare!'Katie Price e disperată! Fiul ei de 18 ani este foarte grav bolnav: 'Mâncarea o să-l omoare!'

Katie a fost nevoită să pună lacăt pe frigiderul familiei ca să-l împiedice să mănânce noaptea și, de asemenea, a blocat ușile dulapurilor din bucătărie. Adolescentul suferă de Sindromul Prader-Willi, o afecțiune genetică ce afectează mușchii și funcțiile sistemul nervos și, de asemenea, provoacă nevoia constantă de a mânca. 

'Este o boală cumplită. Îi este foame tot timpul. De fiecare dată când îi dau să mănânce, asta îl mai omoară puțin', a declarat Katie Price pentru The Sun. 

Harvey este copilul pe care Katie l-a făcut cu fotbalistul Dwight Yorke, dar vedeta mai are încă patru copii: Junior (15 ani), Princess (12 ani), Jett (7 ani), Bunny (6 ani).

Citește și:

Florin Salam se însoară cu Roxana Dobre, după 6 ani de relație: „Pentru el, e a doua oară, știe cu ce se mănâncă…'

Un nou val de controverse! Anna Lesko și Iancu Sterp de la Puterea Dragostei mimează scene de sex în cel mai nou videoclip

Reacția lui Cătălin Botezatu, după ce a aflat că Alex Bodi, fostul soț al Biancăi Drăgușanu, a fost arestat: 'E de condamnat!'

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter