Motivul ciudat pentru care actrița Kristen Bell poartă mănuși în piscină

Publicat pe

Celebritățile au ciudățeniile lor. Este un fapt deja binecunoscut, iar actrița Kristen Bell nu face excepție de la regulă. Ea a fost surprinsă, nu o dată purtând mănuși în piscină.

Imagini recente au fost făcute publice chiar de către soțul vedetei, actorul Dax Shepard, care, de altfel, a oferit și o explicație cu privire la motivul pentru care Kristen Bell poartă mănuși în piscună.

Dax a postat pe Instagram o fotografie cu soția lui în piscină, purtând costum de baie, ochelari de soare, pălărie și….mănuși, iar explicația oferită de acesta cu privire la ciudatul outfit a fost: 'Soția mea poartă mânuși în piscină pentru că nu suportă să i se încrețească degetele. #ciudat, #oiubesc'.

Dax Shepard(43 ani) și Kristen Bell(37 ani)

Dax Shepard(43 ani) și Kristen Bell(37 ani)

Dax Shepard(43 ani) și Kristen Bell(37 ani) sunt căsătoriți din 2013 și nu pierd ocazia de a demonstra cât de mult se iubesc.

Cuplul are două fiice, Lincoln(5 ani) și Delta(3 ani). Contrar modei de la Holltwood, cei doi nu au semnat un contract prenupțial, cu toate că Dex își dorea acest lucru, dar a decis să respecte decizia soției lui.

Kristen m-a întrebat dacă dacă vreau să semnăm un contract prenupțial în perioada în care făceam pregătirile de nuntă. Am spus că nu, dar adevărul este că îmi doream unul', spunea Dax.

La începutul relației Dax Shepard se bucura de mai multă faimă, dar rolurile s-au inversat între timp. Filme precum 'Frozen', 'Bad Moms' sau 'The Good Place' au făcut-o celebră pe frumoasa actriță care a ajuns să câștige acum mai mult decât el.

Autor: Andreea Ruxanda

Foto: Instagram, Hepta

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter