La 84 de ani, Marina Voica și-a împodobit casa ca-n povești, de Crăciun: "Am muncit, dar merită!"

Publicat pe

Are 84 de ani, dar energia unei puștoaice și pentru că iubește atât de mult Crăciunul, Marina Voica și-a împodobit ca-n povești curtea și casa de la Breaza. Artista spune că nu a fost deloc ușor, dar a meritat toată munca ei din ultimele zile!

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Marina Voica locuiește de 15 ani la Breaza, în oaza ei de liniște și bucurie. Artista de 84 de ani păstrează legătura cu fanii ei cu ajutorul Facebook și îi ține pe aceștia la curent cu tot ce face, bucurându-se că oamenii nu au uitat-o și o iubesc în continuare, chiar dacă a ales să se retragă la munte.

La 84 de ani, Marina Voica și-a împodobit casa ca-n povești, de Crăciun: "Am muncit, dar merită!"La 84 de ani, Marina Voica și-a împodobit casa ca-n povești, de Crăciun: "Am muncit, dar merită!"

Recent, Marina Voica s-a fotografiat lângă brăduțul împodobit, așezat pe scările casei, într-un decor ca-n povești. „Am muncit, dar merită”, a scris solista în dreptul imaginii care a strâns aproape 1000 de aprecieri și sute de mesaje de felicitare.

Unul dintre secretele pentru o viață plină de energie este mișcarea și refuzul de a îmbătrâni și a se plafona, chiar dacă locuiește la țară. Marina Voica spune că nu concepe să iasă în lume fără să se aranjeze, are grijă de casă și curte și nu uită să facă sport.

Mai fac gimnastică, am o condiție fizică bună. Am făcut și curățenie în casă, am aspirat în toate ungherele. Mai ies în curte, mă aranjez când ies și până la poartă. Fac haz de necaz, să vedem cât mai durează. Dacă nu am activitate, stau acasă, spune Marina Voica.

Marina Voica: „Mereu mi-a fost frică de gripele astea”

„Mereu mi-a fost frică de gripele astea. Știu ce trebuie să fac. Ultima dată când am avut o gripă puternică m-am sfătuit cu fratele meu, cum fac dintotdeauna, și el m-a învățat să-mi pun în nas vaselină medicinală, de la farmacie, pe post de filtru, ca să oprească microbii. Așa fac mereu înainte să ies din casă, iar la întoarcere mă spăl cu săpun. Trebuie să ne îngrijim, infectarea este un loz în plic.', spunea Marina Voica în această vară, pentru Click.ro.

Citește și:

Mihai Bendeac, adevărul despre lupta cu depresia: „Au fost situații în care am cerut ajutor”. Care este relația sa cu Dumnezeu / EXCLUSIV

Oana Roman, singură de Crăciun, după ce a fost părăsită de Marius Elisei! Cum va petrece Sărbătorile

Teo Trandafir, despre Revoluție: „Ne-au prigonit, ne-au spart casa. Eram schilodită și nu eram singura”

Marina Voica este văduvă de peste 20 de ani

Marina Voica nu are copii, iar în anul 1981 a rămas văduvă. Nu s-a mai recăsătorit, după ce al doilea soț, Viorel Teodorescu a decedat de cancer. De atunci, locuiește și se întreține singură.

‘Nu mă plâng nici din punct de vedere material, chiar dacă nu am pensie de la stat, am fost artist liber profesionist. Mă mulțumesc cu pensia de urmaș (după moartea soțului său) și, mulțumită Ministerului Culturii, primesc o indemnizație de merit, datorită valorii recunoscute de public a muncii mele și a vechimii în activitatea artistică. Nu am probleme cu partea materială, declara aceasta cu ceva timp în urmă.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter