Lady Gaga joacă într-un film alături de Bradley Cooper. Artista e de nerecunoscut!

Publicat pe de Oana Pantazi

Lady Gaga joacă într-un film alături de Bradley Cooper, care performează atât în calitate de actor, cât și de regizor. După ce și-a ținut fanii pe jar luni de zile, artista a împărtășit cu ei trailerul filmului A Star Is Born'. Așteptarea a meritat, fiindcă nu doar filmul promite, ci și Lady Gaga, care nu doar că are un rol contre emploi, ci este, practic, și imposibil de recunoscut.

Lady Gaga joacă rolul unei cântărețe care nu are încredere în ea, în filmul

Lady Gaga joacă rolul unei cântărețe care nu are încredere în ea, în filmul „A Star Is Born”.

Lady Gaga nu e străină de lumea filmului, artista mai performând până acum în seria „American Horror Story' și în Sin City 2: A Dame To Kill For', unde a avut o apariție specială, însă abia acum a intrat în liga mare, făcându-și debutul în rol principal alături de carismaticul Bradley Cooper. Artista, care a câștigat de-a lungul timpului șase Premii Grammy, trei Brit Awards și un Glob de Aur, va intra acum, după câte spun cunoscătorii, pe lista scurtă a nominalizaților la Oscar, datorită rolului din A Star Is Born'.

YOU GUYS OMFG IM SO HAPPY SKJSJSJS

A post shared by LADY GAGA⭐️ (@gaga.aesthetic) on


Filmul spune povestea unui movie star care ajută o tânără cântăreață și actriță să atingă faima, chiar dacă vârsta și alcoolismul îi pun propria carieră în pericol. Din start, povestea promite, iar prezența lui Lady Gaga alături de Bradley Cooper, cel care îi dă replica, pare să fie deja o rețetă de succes. Bradley este perfect, din nou, în rolul bărbatului disperat care are nevoie de ajutor, dar care preferă să-și folosească energia pentru a salva viața altcuiva. Deși actorul cântă senzațional, starul trailerului este, evident, Lady Gaga, care este imposibil de recunoscut până în momentul în care îi auzi răsunând vocea puternică. Cei obișnuiți cu aspectul excentric al artistei nu-i vor recunoaște cu siguranță personajul, care este total diferit de imaginea pe care ne-o oferă artista în viața reală, dar care surprinde prin inocență și simplitate.

Una dintre aparițiile obișnuite ale lui Lady Gaga...

Una dintre aparițiile obișnuite ale lui Lady Gaga…

Este un vis devenit realitate și o adevărată onoare să fiu parte a acestui film incredibil. Abilitatea lui Bradley ca regizor, actor și muzician este senzațională. Se numește A Star Is Born' și sunt încântată că pot să vi-i prezint pe Jack și pe Ally, a scris Lady Gaga pe contul său de socializare. Impresia pe care a lăsat-o a posibil să o fi uimit și pe artistă, fiindcă cei mai mulți dintre fanii ei i-au spus că acest rol îi va aduce sigur un Premiu Oscar. După ce am vizionat trailerul filmului, ne gândim că are mari șanse.

Foto: Hepta, Instagram

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă