Lady Kitty Spencer, nepoata Prințesei Diana, este noul ambasador Bvlgari

Publicat pe de Oana Pantazi

Lady Kitty Spencer, nepoata Prințesei Diana, este noul ambasador Bvlgari, încă o dovadă că frumusețea își găsește întotdeauna drumul spre inimile oamenilor. În același timp, tânăra cu sânge albastru își continuă cariera de model de succes.

Lady Kitty Spencer (dreapta) este noul ambasador Bvlgari.

Lady Kitty Spencer (dreapta) este noul ambasador Bvlgari.

Lady Kitty Spencer, nepoata Prințesei Diana, s-a remarcat recent la nunta dintre Meghan Markle și Prințul Harry, unde frumusețea ei izbitoare, asemănarea cu mătușa ei, dar și ținuta spectaculoasă i-au impresionat pe toți cei prezenți. Apariția ei la eveniment, unde a apărut într-un outfit Dolce&Gabbana cu flori, de culoare verde, și o superbă pălărie Philip Treacy a fost extrem de apreciată, Lady Kitty Spencer ieșind în evidență chiar și în condițiile în care cele mai multe doamne și domnișoare din elita londoneză erau îmbrăcate la patru ace… Dar Kitty este obișnuită cu defilările, iar acesta este un atu, deoarece a defilat nu o dată pentru Dolce & Gabbana.

Recent, superbei tinere i s-a făcut onoarea de a deveni ambasadorul Bvlgari, pentru care lucrează deja de ceva timp, iar acest parteneriat îi conferă un nou rol în cadrul brandului. Într-o declarație dată publicației Harpers Bazaar UK, Lady Kitty Spencer declară: „Este o onoare imensă să lucrez cu cea mai iconică marcă italiană de bijuterii din lume. Bvlgari a fost întotdeauna sinonim cu creativitatea, moștenirea, frumusețea și strălucirea. Sunt, prin urmare, foarte încântată să fac parte din familia Bvlgari, iar asta înseamnă că voi avea ocazia de a experimenta pasiunea și magia lor în mod direct'.

De altfel, Kitty este o adevărată socialite, contul său de Instagram fiind unul  extrem de urmărit și locul unde tânăra își prezintă adeseori ținutele șic și elegante. La rândul lor, reprezentanții Bvlgari declară că  Lady Kitty Spencer reprezintă atitudinea neînfricată a brandului, ceea ce o face potrivită pentru noua ei poziție, cea de ambasador. De altfel, Kitty a ajutat, de-a lungul timpului, mai multe organizații caritabile care lucrează cu Bvlgari la strângerea de fonduri, printre acestea numărându-se Elton John AIDS și Save the Children, așadar noul rol pe care l-a primit în cadrul faimosului brand i se potrivește ca o mănușă.

Foto: Hepta, Instagram

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter