Laurette, despre relația cu Ion Țiriac: "Atunci când am nevoie de ajutor..."

Publicat pe

Laurette și Ion Țiriac s-au afișat de multe ori împreună, dând de bănuit celor care credeau că între ei s-a înfiripat o poveste de iubire. Recent, afaceristul a ajutat-o pe cântăreață, oferindu-i o mașină de 100.000 de euro pentru noul ei videoclip.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Acum, frumoasa mulatră a decis să rupă tăcerea și să facă o serie de declarații despre adevărata natură a relației pe care o are cu Ion Țiriac. Se pare că, deși apar adesea împreună, afaceristul nu este mai mult decât un bun prieten, gata să o sprijine întotdeauna la nevoie.

„Este adevărat că domnul Ion Țiriac m-a ajutat pentru filmarea noului meu videoclip cu mașini din parcul său auto și îi mulțumesc pe această cale, pentru că atunci când am nevoie de ajutor, niciodată nu evită să mi-l ofere. Mi-a oferit pentru videoclip o mașină puternică, frumoasă și foarte specială. Este o relație frumoasă de prietenie!”, a mărturisit Laurette, pentru Ciao.

Laurette, despre relația cu Ion Țiriac: "Atunci când am nevoie de ajutor..."Laurette, despre relația cu Ion Țiriac: "Atunci când am nevoie de ajutor..."

Laurette, adevărul despre relația cu Ion Țiriac

Pentru Laurette, contrar a ceea ce cred mulți, Ion Țiriac este un adevărat cavaler. Dincolo de imaginea lui publică, se ascunde un suflet bun, susține artista. „Un gentleman, un om puternic, cu simțul umorului și foarte sufletist, dincolo de imaginea de om puternic”, a afirmat Laurette.

În viața personală, inima artistei a fost deja cucerită de un alt bărbat. Se pare că are planuri mari de viitor cu Magaye Gueye, fotbalistul de care s-a îndrăgostit.

„Toată lumea petrece la munte pentru asta suntem ființe umane, să iubim, să ne simțim bine, să oferim dragoste persoanei iubite… Cred că niciunul dintre noi nu a făcut ceva rău! Fiecare om, în timpul său liber, e liber să facă ce vrea atâta timp cât la job sau în afaceri își face treaba perfect. Suntem tineri, frumoși și nu am făcut nimic rău. Magaye este un băiat bun și un fotbalist internațional foarte profi. Ne cunoaștem dinainte ca el să vină în București”, a adăugat mulatra.

Citește și: Laurette a trecut prin momente cumplite, după divorț. A dormit în mașină, cu fiica ei

Citește și: Laurette a fost cerută în căsătorie, după patru luni de relație. Cine este iubitul secret

Citește și: Laurette a luat o decizie radicală după umilințele la care a fost supusă fiica sa. Cum i s-a schimbat viața micuței

Laurette a trecut prin momente cumplite, după divorț

Atunci când a aflat că este însărcinată, cântăreața a intrat în depresie. Au urmat multe momente grele, dar nu regretă niciun sacrificiu făcut pentru fetița ei.

‘Mi-am dorit mult să îmi construiesc o familie. I-am cerut sfaturi mamei mele dacă să păstrez copilul și mi-a spus că „Da’. Iar atunci când s-a născut, a început să se schimbe au început problemele și ne-am despărțit. Toată încrederea și iubirea s-au năruit. Și am încercat să lupt singură cu un copil și mi-a fost foarte greu. Acum sunt un om fericit’, a susținut Laurette, potrivit spynews.ro.

Artista a ajuns chiar să trăiască în niște condiții înfiorătoare, după divorț. Nu se rușinează să povestească tot ce a trăit, iar acum este fericită că iubește din nou.

Când m-am despărțit de tatăl fetiței mele, am plecat cu hainele, copilul și cățelul. Am stat 2 săptămâni cu hainele în mașină, am dormit în mașină. Mi-am sunat cea mai bună prietenă. Nu mai aveam unde să stăm (n.r. cu fetița).

Eu am stat 2 zile în mașină, am încercat să mă reculeg. Am spus „Acum, ce fac?’ Am fost la psiholog 2-3 săptămâni. Am stat în mașină 2 zile și 2 nopți, m-am dus la prietenă. O parte din haine au rămas în mașină și o parte la ea. O săptămâna am stat în pat. Am stat la ea acasă și am pus pe hârtie ce aș putea face în momentul acela’, a mai povestit Laurette.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter