Lavinia Pîrva, prima reacție după ce s-a zvonit că divorțează de Ștefan Bănică: "Ne concentrăm pe..."

Publicat pe

S-au reaprins zvonurile legate de divorțul dintre Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, după ce în urmă cu un an s-a vehiculat prima dată acest lucru. Lavinia Pîrva se declara atunci amuzată de situație, iar acum asigură, din nou, pe toată lumea, că este foarte fericită alături de Ștefan.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE AUGUST, GRATIS, AICI!

La patru ani de când Lavinia Pîrva s-a căsătorit cu Ștefan Bănică și la doi ani de când au devenit părinți, au reapărut zvonurile că cei doi ar fi în pragul divorțului. Cântăreața neagă vehement că sunt probleme în căsnicia lor.

Lavinia Pîrva, prima reacție după ce s-a zvonit că divorțează de Ștefan Bănică: "Ne concentrăm pe..."Lavinia Pîrva, prima reacție după ce s-a zvonit că divorțează de Ștefan Bănică: "Ne concentrăm pe..."

„Este un zvon apărut prima oară acum vreun an. Nu există așa ceva, mă distrează astfel de lucruri, chiar nu le luăm în seamă. E o aberație, ferească Dumnezeu. Noi suntem bine, ne concentrăm pe ce avem de făcut și pe creșterea băiețelului”, a spus Lavinia Pîrva pentru impact.ro.

Lavinia Pîrva, prima reacție după ce s-a zvonit că divorțează de Ștefan Bănică

Lavinia Pîrva a mai spus că a ales să-și crească singuri copilul, fără ajutorul unei bone. Uneori o mai ajută și mama ei, însă pentru că nu locuiește în București, acest lucru se petrece mai rar decât și-ar dori.

„Le cam fac pe toate. Petrec majoritatea timpului cu Alexandru. Nu am vrut bonă, ne-am dorit să ne creștem singuri copilul și am reușit să mă descurc. Sunt mândră de mine. M-a mai ajutat și mama, dar ea merge la Timișoara, nu poate sta tot timpul cu noi„, a mai declarat Lavinia.

Pentru că afacerea cu haine merge tot mai bine și primește invitații la cântări, Lavinia va duce băiețelul la creșă.

„Crește frumos. Multă lume spune că seamănă cu tati, dar sunt și care zic că seamănă cu mine. O să-l ducem și la creșă, în curând, apoi la grădiniță„, a mai spus cântăreața.

Citește și: Simona Halep, primele declarații despe nunta cu Toni Iuruc.Unde va avea loc evenimentul

Citește și: Cum și-a cunoscut Nicoleta Nucă de la Bravo, ai stil! iubitul și cum au trecut peste greutăți:„Suntem amândoi temperamentali’/ EXCLUSIV

Citește și: Ce avere a făcut Larisa Drăgulescu din poze nud.De ce a vrut să semneze contract prenupțial cu soțul ei

Lavinia Pîrva, amuzată de zvonul divorțului de Ștefan Bănică

Cântăreața se declara amuzată acum un an când au apărut prima dată zvonurile legate de problemele din căsnicia ei cu Ștefan Bănică.

„Și iată cum vuiește presa că divorțez, pentru că apar într-o poză unde nu am verigheta pe deget! Pai nu divorțez eu? Eu cu asta mă ocup de când se crapă de ziuă! Că altă treabă nu am! Am un notar mic la ușă care stă pe un scaun mare cu actele pregătite.

La fel si instanța, mă așteaptă zilnic în caz că s-a răzgândit notarul, căci nici ea, instanța sărăcuța altă treabă nu are! Doamne mare ți-e grădina!

Cum să ghicești așa în stele divorțul cuiva pentru simplu fapt că verigheta lipsește de pe deget? Hai că de data asta n-ați zis nimic de surse din anturajul cuplului', asta mai lipsea!

Voi purtați tot timpul verighetele, nu vă este frică că se lipește covidul de metal? Dragi cetățeni, din presă, nu mai sunt subiecte interesante? Alegerile din America, problemele cauzate de pandemie, închiderea piețelor, lipsa locurilor din spitale?

Dacă considerați ca acestea sunt lucruri mai puțin importante decât lipsa verighetei (wow!) de pe degetul meu, atunci vă spun ca sa dormiți liniștiți! Când voi divorța, vă sun eu pe fix! Momentan suntem îndrăgostiți. Lulea!”, este mesajul postat la acea vreme de Lavinia Pârva.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter