Loredana Chivu a pierdut prima luptă în procesul cu medicul care i-a mutilat posteriorul. Ce interdicție a primit

Publicat pe

Loredana Chivu a pierdut primul proces cu medicul care i-a distrus posteriorul. Loredana Chivu are interzis, pe durata procesului, să facă declarații menite să aducă prejudicii de imagine clinicii și a mărcilor înregistrate deținute de aceasta.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Fosta asistentă a lui Capatos a cerut daune de 300.000 de euro clinicii și medicului care a efectuat intervenția estetică în urma căreia blonda s-a ales cu posteriorul distrus.

Loredana Chivu a pierdut prima luptă în procesul cu medicul care i-a mutilat posteriorul. Ce interdicție a primitLoredana Chivu a pierdut prima luptă în procesul cu medicul care i-a mutilat posteriorul. Ce interdicție a primit

În urmă cu doi ani, Loredana Chivu a acceptat să i se injecteze un nou ser în fese. De atunci vedeta a avut dureri insuportabile și a fost nevoită să se bandajeze mereu pentru a evita infectarea.

Conform unor persoane apropiate, Loredana ar fi trecut prin zece intervenții chirurgicale pentru a scăpa de acel ser. Deși a încercat să ascundă acest defect, vedeta a fost fotografiată în Dubai cu bandaje mari ce îi acopereau zonele afectate.

A urmat, evident, un conflict între blondă și clinică, care a ajuns în instanță. Luni dimineață, magistrații au dat o primă decizie care, cu siguranță, nu este pe placul ex-prezentatoarei TV.

Potrivit Cancan.ro, pe durata procesului, Loredana Chivu trebuie să se abțină să desfășoare acțiuni sau fapte care pot aduce prejudicii clinicii și să respecte clauzele din contractul de barter pe care l-a semnat cu unitatea medicală privată unde a suferit intervenția în urma căreia s-a ales cu fesele topite'.

Admite cererea. Respinge ca neîntemeiată excepția lipsei calității procesuale active a reclamantei, invocată de către pârâtă prin întâmpinare. Admite cererea de emitere a unei ordonanțe președințiale. Obligă pârâta la respectarea obligației de a nu face, asumată prin contractul de prestări servicii în regim barter nr. 244/18.08.2020 și actul adițional nr. 1/28.09.2020, în sensul de a se abține de la desfășurarea oricăror acţiuni sau fapte menite să ducă la nerespectarea obligațiilor contractuale, de a nu prejudicia imaginea reclamantei și a mărcilor înregistrate deținute de aceasta', au stabilit magistrații de la Judecătoria Răcari.

Citește și: Cum arată Loredana Chivu, după ce și-a făcut alte două operații estetice

Citește și: Cum arăta Loredana Chivu, înainte să debuteze în showbiz

Citește și: Loredana Chivu l-a dat în judecată pe esteticianul care i-a distrus posteriorul: „Le-am cerut daune de 300.000 de euro'

Ce operații estetice are Loredana Chivu

Loredana Chivu este una dintre cele mai operate celebrități din România. Vedeta a vorbit despre câte operații estetice are:

„O să spun în premieră câte operaţii am. Prima operaţie la sâni mi-am dorit-o pentru că eram complexată, pentru că nu aveam. Am avut o problemă cu acea operaţie, s-a infectat, şi a trebuit să urmeze o reconstrucţie, adică încă trei operaţii la sâni, până am ajuns să îi am ca acum. Altă operaţie este rinoplastia, am făcut-o pentru că nu puteam să respir’.

„Restul sunt mici schimbări, injectări, buzele sunt injectate acum doi ani. La fund nu am operaţie, sunt nişte injecţii. Eşti puţin sedat, fără anestezie totală.

Tot timpul am avut un fund bombat, am făcut sală, dar dacă îl voiam şi mai mare, trebuia să fac exerciţii la sală care îmi măreau şi picioarele şi n-am vrut asta. Am avut noroc că la faţă nu am avut nevoie, faţete dentare nu am, sunt dinţii mei’, a adăugat Loredana Chivu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter