Loredana, criticată dur de Dana Budeanu: "N-ai voie să îți pozezi părțile intime!"

Publicat pe

Loreadana a intrat în vizorul Danei Budeanu, care a criticat-o pentru pozele sexy postate în ultima perioadă. Dana Budeanu apreciază că Loredana este un artist de top, care nu are nevoie de astfel de imagini provocatoare pe rețelele de socializare pentru a atrage atenția. Dana Budeanu își asumă chiar că Loredana se va supăra atât de tare din cauza criticilor ei, încât nu-i va mai vorbi de-acum încolo.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Dana Budeanu a comentat pozele vedelor plecate în Maldive și Dubai, în această perioadă, dar și decizia unor vedete de a poza provocator, precum Loredana. Designerul i-a transmis Loredanei că ea nu are să iasă în evidență expunându-și anumite părți ale corpului pentru că ea este valoroasă datorită vocii.

Loredana, criticată dur de Dana Budeanu: "N-ai voie să îți pozezi părțile intime!"Loredana, criticată dur de Dana Budeanu: "N-ai voie să îți pozezi părțile intime!"

„Așadar, toate vedetele s-au pozat cu bucile. Bucă îndoită, buci de jos în sus, buci pe dreapta, buci modificate cu filtre de corp, toate pozele sunt modificate. În general, pentru publicul larg v-ați arătat bucile. Vreau să știu pentru ce Loredana are ea nevoie…

Bă, Loredana, tu i-ai văzut vreodată bucile lui Adele?

O să zică lumea că te compar cu Adele. Da, te compar. Sunt vedete pe lumea asta care n-au nevoie să ne arate bucile, țâţele, savarinele, mameloanele, care n-au nevoie de filtre de monștri pe față.

Există niște vedete. Cum ești și tu. Ce este în neregulă cu tine? Tu ești Loredana!', a spus Dana Budeanu.

„Păi, ce faci tu, ești cam șefă pe aici prin țară. Nu există show ca al tău. După părerea mea, voce… Andra are o voce fantastică, tu ai o voce care se adaptează la multe stiluri, ești show woman, ai personalitate bună. Nu ai nevoie să arăți bucile, țâţele, dar n-ai voie să îți pozezi părțile intime și să le pui pe Instagram.

Loredana, criticată dur de Dana Budeanu

Tu ai nevoie să nu. Cine îți încurajează această activitate este un… Dă reset la cont. Sunt atâtea care fac asta. Asta vând. Imaginea corpului lor.

Bianca asta face, asta e job-ul ei. Tu n-ai nevoie nici să ai bot, nici țâţele pe afară. Nu vinzi asta. Asta e, poți să nu mai vorbești cu mine acum', a mai spus Dana Budeanu.

Citește și: Andreea Tonciu a fost eliminată de la Survivor: „Îmi cer scuze dacă am greșit'

Citește și: Emil Rengle de la Survivor, scandal cu Andreea Tonciu și Otilia Bilionera: „Zici că sunt vrăjitoare’

Citește și: Primele imagini din filmul lui Liviu Vârciu. Cine joacă în comedia Zăpadă, ceai și dragoste

Designerul a criticat și vedetele care merg în Dubai și Maldive la all inclusive pe bani puțini.

„Bă, toate pozele cu vedetele plecate pe la cald, prin insule, sunt cu buci! Vreau să întreb și eu direct. Înțeleg, Bianca Drăgușanu să-și pozeze bucile, capră, cum vreți voi. Ea e păpușă, am mai zis-o.

Apropo, resortul ăla. Ce? Ăla e resort? Nu mai vreau să intru eu în amănunte cu restul despre Maldive, unde mergeți voi, restul, la all inclusive.

E 3.000 de euro, atât! Unde vă pozați. Nu există Maldive de săraci. Mergeți la „One and only' și dați 40 de mii pe căsuță', a mai spus Dana Budeanu.

Loredana Groza susține că nu are operații estetice

În ultima vreme, Loredana a fost criticată și de fani că „a întinerit'. Aceștia au criticat-o că exagerează cu editarea pozelor, chiar și cu operațiile estetice.

Mulți sunt de părere că e deja destul de cunoscută și de talentată pentru a recurge la imagini provocatoare sau la alte trucuri inedite la care au recurs alte vedete lipsite de talent pentru a atrage atenția.

'Nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme.

Dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale', a spus Loredana, sătulă de critici.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter