Lupta pentru averea lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete continuă! Ce mișcare au făcut băieții artistei

Publicat pe

Lupta pentru averea Ilenei Ciuculete continuă și după moartea lui Cornel Galeș. Cristi și Mugurel Sfetcu au cerut executarea silită a fiicei soțului mamei lor, care este moștenitor de drept al averii acestuia. La mijloc sunt zeci de mii de euro, bani în privința cărora instanța a decis să ajungă la băieții regretatei artiste de muzică populară.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MARTIE, GRATIS, AICI!

Claudia Galeș a moștenit toată averea tatălui ei, deși nu aveau deloc o relație bună și nu mai vorbiseră de peste 20 de ani. De altfel, tânăra nici nu a fost la înmormântarea lui Cornel, iar moștenirea de la tatăl ei a venit la pachet cu un scandal monstru.

Lupta pentru averea lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete continuă! Ce mișcare au făcut băieții artisteiLupta pentru averea lui Cornel Galeș și a Ilenei Ciuculete continuă! Ce mișcare au făcut băieții artistei

Claudia este târătă prin tribunale de băieții Ilenei Ciuculete, care au obținut în instanță, la finele anului trecut, un ordin de executare silită pe numele fiicei lui Cornel Galeș.

Acesta se referă la bunurile și sumele de bani obținute în instanță de băieții Ilenei Ciuculete de la Cornel Galeș, cu puțin timp înainte ca acesta să moară. Este vorba, în primul rând, de 91.000 de euro, adică o jumătate din suma cu care Galeș și Ciuculete au vândut casa pe care o dețineau împreună în centrul Bucureștiului, cu puțin timp înainte de moartea interpretei.

De asemenea, instanța a decis ca o parte din drepturile de autor să revină copiilor Ilenei Ciuculete.

Zilele trecute, Claudia, fiica lui Cornel Galeș, s-a mai trezit cu o problemă pe cap. Un cetățean cu origini elvețiene a dat-o în judecată pentru o datorie pe care a avut-o tatăl ei, informează wowbiz.ro.

Se pare că este vorba despre o tranzacție imobiliară pe care Galeș nu a mai apucat s-o încheie înainte să moară, iar respectiva persoană nu mai poate intra în posesia unui act de proprietate fără semnătura moștenitorului lui Galeș.

Citește și: Florin Călinescu a jignit-o total gratuit pe Ilinca Vandici.Ce apelativ i-a adresat

Citește și: Ștefan Stan și soția sa au avut COVID-19:„A luat virusul din spital!’

Citește și: Amalia Năstase spune adevărul despre operațiile estetice.Ce intervenție vrea să-și facă

Claudia Galeș nu a fost la înmormântarea tatălui ei

Pe 30 noiembrie 2020, s-a împlinit un an de la moartea lui Cornel Galeș. Moartea dramatică a fostului soț al Ilenei Ciuculete, într-un teribil accident de mașină petrecut în Spania, a șocat pe toată lumea.

Acesta reușise să depășească momentele grele și își refăcuse viața alături de Viviana Măntoiu, pe care era nerăbdător să o ia de soție… Din păcate însă, visul său a fost spulberat pe neașteptate.

Chiar dacă nu erau căsătoriți, cea care s-a ocupat de repatrierea sicriului cu trupul neînsuflețit al lui Cornel Galeș, dar și de cele cuvenite a fost Viviana. Iar acum, la un an de la decesul iubitului ei, tot Viviana s-a ocupat de cele creștinești. Din păcate însă, ea nu a putut fi prezentă la mormântul bărbatului iubit, însă și-a delegat fiica să îi onoreze memoria fostului ei logodnic.

Claudia a avut o relație mai mult decât rece cu tatăl ei, Cornel Galeș. Tânăra nu l-a putut ierta pe acesta că s-a despărțit de mama ei și că s-a căsătorit cu Ileana Ciuculete și nu a fost prezentă nici la înmormântarea lui.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter