Mădălina Ghenea iubeşte din nou

Publicat pe

Mădălina Ghenea se află în centrul atenţie, după ce a făcut publică relaţia pe care o are cu celebrul designer Philipp Plein.

 

Cei doi au postat pe paginile lor de Instagram mai multe fotografii cu ei, oficializându-şi astfel povestea de dragostea. În dreptul uneia dintre fotografii, Phlipp a folosit hashtag-ul „Sophia Loren”, un compliment extrem de frumos adus Mădălinei pe care mulţi o compară cu celebra actriţa italiană.

 

Extrem de îndrăgostiţi, ei au petrecut împreună weekend-ul şi şi-au făcut tatuaje asemănătoare: câte o cruce desenată pe inelarul mânii stângi.

 

Se pare că povestea lor de dragoste a început cu câteva săptămâni în urmă când Mădălina a fost unul dintre prezentatorii Festivalului de muzică de la San Remo. Mădălina Ghenea şi Philipp Plein se cunoşteau însă de mai multă vreme, frumoasa româncă purtându-i creaţiile.

 

Mădălina Ghenea nu este la prima relaţie cu un bărbat celebru, printre iubiţii săi mai aflându-se Leonardo DiCaprio, Gerard Butler şi Michel Fassbender.

 

Foto: Instagram

 

Mădălina Ghenea iubeşte din nouMădălina Ghenea iubeşte din nou
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter