Madonna câștigă milioane de dolari, dar fratele ei a trăit ani de zile pe străzi!

Publicat pe de Oana Pantazi

Fratele Madonnei, Anthony Ciccone (62), este, spre deosebire de celebra lui soră, oaia neagră a familiei. El a trăit pe străzi, fiind dependent, ani de zile, de alcool și substanțe interzise. 

Fratele Madonnei (aici în vârstă de 56 de ani), rănit în urma unei altercații cu poliția!

E greu de crezut că Regina muzicii pop are un frate al cărui trai nu a avut nimic în comun cu normalitatea. Fratele Madonnei nu numai că nu a avut, mulți ani, un domiciliu stabil, dormind pe unde apuca, dar a fost și dependent de droguri și de alcool ani de zile.

În luna aprilie 2013, Anthony Cicone a fost arestat din cauză că a intrat într-o librărie având alcoolemia 40 – de cinci ori peste limita legală din statul Michigan. Conform Daily Mail, Anthony mai fusese arestat anterior, pentru că intrase beat într-o biserică și înjurase în fața copiilor, delict pentru care a executat o lună de închisoare.

Sursele susțin că Anthony – care spunea că el și Madonna nu s-au iubit niciodată – a lucrat la podgoria deținută de tatăl lui și de mama sa vitregă, până ce aceștia l-au concediat din cauză că obișnuia să bea direct din butoaiele în care era depozitat vinul…

Anthony Ciccone was living under a bridge in Michigan (pictured) before he got help at a rehab center 

Anthony Ciccone a fost boschetar timp de 7 ani!

Un an mai târziu, Anthony era tot homeless sau, mai pe românește, boschetar, iar speranțele lui de viitor erau minime. „Ezit să visez, pentru că, atunci când visezi, speranțele tale cresc. Și în momentul ăla ți se frânge inima. Iar când acest lucru ți se întâmplă de atâtea ori, încetezi să mai visezi”, a spus el.

„Mă rog să primesc o nouă șansă, dar adevărul este că există neșansa ca eu să nu mai apuc să trăiesc ziua aia. Nimeni nu va fi surprins dacă voi muri înainte să împlinesc 60 de ani. Nici eu nu voi fi”, declara atunci Anthony, cu amărăciune. Din fericire, șansa lui a venit și a apucat să trăiască ziua aceea.

Anthony underwent treatment at Dann's House, which allows patients to drink as much as they want in treatment 

Fratele Madonnei, din nou în sânul familiei

Nimeni, niciodată, nu ar fi crezut că bătrânul cu părul alb și barbă imensă, neîngrijită și îngălbenită de tutun, care își făcea veacul sub unul dintre podurile din Michigan ar putea avea vreo legătură cu Madonna, multimilionara divă pop a Americii, dar acesta este adevărul… Anthony Ciccone a trăit șapte ani pe străzi până să fie primit din nou în sânul familiei.

Anthony Ciccone, care nu demult o acuza pe faimoasa lui soră că nu-i pasă deloc de el, s-a luptat cu alcoolismul ani de zile. Totuși, familia lui a decis să-l scoată din mizerie la propriu și la figurat, deoarece, după ce a avut loc reconcilierea, Anthony a fost internat într-un centru de reabilitare, ulterior fiind luat acasă, unde a urmat recuperarea, fapt confirmat de fratele său Christopher Ciccone. A trecut un an de atunci și presa de peste Ocean nu a mai scris nicio știre despre fratele Madonnei. Cum se zice, no news is good news!

Foto: Butterworth/Splashnews, Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter