Magda Vasiliu, comentariu usturător la adresa lui Brigitte și Florin Pastramă: „Un cuplu mai penibil rar mi-a fost dat să văd”

Publicat pe

Deși au o mulțime de fani în mediul online, Brigitte și Florin Pastramă nu sunt chiar pe placul tuturor. Fosta prezentatoare TV Magda Vasiliu s-a arătat extrem de deranjată de comportamentul celor doi și nu s-a sfiit să ia atitudine pe contul său de socializare.

Dat fiind că, în ultimul timp, Brigitte și Florin Pastramă sunt peste tot în media, puțini sunt cei cărora le scapă ultimele amănunte privitoare la viața lor… Printre cei deranjați de celebrul cuplu se numără și Magda Vasiliu, care, după ce i-a văzut într-o emisiune televizată, a luat atitudine pe contul său de socializare. Iată ce comentariu dur a avut fosta prezentatoare TV la adresa celor doi!

„Oamenii ăștia chiar există”

Hai, fă! Hai, hai în apă, fă! Asta l-am auzit azi pe un individ, Pastramă, chemând-o în apa Mării Negre pe Brigitte Sfăt, care chicotea flatată cumva de atenția iubitului/soțului( n-am înțeles exact). Era în emisiunea lui Măruță…

Am ajuns să văd imaginile astea, care vă spun sincer că m-au marcat iremediabil și profund, doar pentru că nu m-am putut dezlipi de tv. Știu, e greșit, e nasol, dar, așa a fost… Un cuplu mai stupid, mai ireal, mai penibil, rar mi-a fost dat să văd…. Povesteau cum draperiile au costat 200 de milioane, cum ceștile de cafea vreo 4.000 de euro… Eu urmăream în stare de șoc. Și am văzut multe de a lungul timpului…

Continuam să repet, cu riscul de a-l plictisi/enerva pe Cosmin Stoian, că „oamenii ăștia chiar există'… cred că încercam să mă conving pe mine însămi că-s reali… Când, ușor-ușor, mi-am revenit din șoc, am schimbat canalul și am dat de avocata lui Mazăre. Alt șoc! Și am început iar să mi spun oamenii ăștia chiar există'… a încheiat Magda Vasiliu.

Magda Vasiliu, comentariu usturător la adresa lui Brigitte și Florin Pastramă: „Un cuplu mai penibil rar mi-a fost dat să văd'Magda Vasiliu, comentariu usturător la adresa lui Brigitte și Florin Pastramă: „Un cuplu mai penibil rar mi-a fost dat să văd'
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter