Mama lui Ciprian Marica, prima reacție după ce fiul ei a fost filmat alături de o femeie căsătorită, la hotel: "Sunt valori care susțin o familie"

Publicat pe

Fotbalistul Ciprian Marica se află în mijlocul unui scandal, după ce a apărut o filmare în care apare alături de altă femeie căsătorită, în camera de hotel. Mama sa intervine și vorbește tocmai despre valorile care susțin o familie.

Mama lui Ciprian Marica, prima reacție după ce fiul ei a fost filmat alături de o femeie căsătorită, la hotel: "Sunt valori care susțin o familie"Mama lui Ciprian Marica, prima reacție după ce fiul ei a fost filmat alături de o femeie căsătorită, la hotel: "Sunt valori care susțin o familie"

În mijlocul controversei generată odată cu apariția filmării în care Ciprian Marica apare cu soția unui prieten pe holul unui hotel, iubita lui, Ioana Marcu a postat o fotografie în care apare alături de fotbalist, semn că relația lor va continua.

Citește și: Cine este Ioana Marcu, iubita lui Ciprian Marica.Au împreună doi copii, dar nu s-au căsătorit niciodată

Printre multitudinea de comentarii apărute după publicarea fotografiei, s-a numărat și cel al mamei celebrului fostbalist. Sorina Marica a transmis un mesaj prin care a amintit de valorile care susțin o familie fericită, subliniind prin aceste gânduri importanța familiei nu doar în societate, cât și în viața unui om. În egală măsură, ea a avut grijă sp îi transmită si Ioanei, cu căldură, dragostea sa.

Citește și: Ironia sorții! Iubita lui Ciprian Marica s-a pozat alături de femeia cu care a fost surprins fotbalistul.Fotografia e făcută în holul aceluiași hotel unde a avut loc filmarea compromițătoare

„Iubirea, grija, sprijinul, bunatatea, rabdarea si intelegerea sunt valorile care sustin o familie fericita si sanatoasa! Va iubesc!!!”, a scris mama lui Ciprian Marica, în dreptul imaginii cu cei doi.

Ioana și Ciprian sunt împreună de patru ani, însă nu s-au căsătorit. Fotbalistul a declarat în trecut că nu s-au gândit niciodată la căsătorie, asta pentru că niciunul dintre ei nu consideră că o hârtie ar schimba lucrurile între ei. 

Sursa foto: Facebook, Instagram

Citește și: Ce s-a întâmplat cu relația de cuplu a lui Ciprian Marica după ce s-a viralizat filmarea cu el, alături de altă femeie căsătorită, în camera de hotel.Fotografia postată de Ioana Marcu, mama copiilor lui, spune tot!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter