Margherita de la Clejani, ipostază controversată, pe Instagram. Cum s-a afișat când fratele ei Fulgy se află în plin scandal cu drogurile

Publicat pe

Margherita de la Clejani nu pare să fie foarte afectată de scandalul uriaș, cu drogurile, în care este implicată familia ei. A trecut, la rândul său, printr-o situație similară și își vede în continuare de proiectele personale. Fata Clejanilor a postat, pe contul ei de Instagram, un video controversat în care linge o floare.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Margherita de la Clejani a declarat în repetate rânduri că ea este o fire optimistă, că scopul său în viață este să atingă beatitudinea și face tot ce poate să nu se încarce cu lucruri negative. Aceasta este posibil să fie și explicația pentru care nu se implică deloc, în mod public cel puțin, în scandalul prin care trece acum familia ei.

Margherita de la Clejani, ipostază controversată, pe Instagram. Cum s-a afișat când fratele ei Fulgy se află în plin scandal cu drogurileMargherita de la Clejani, ipostază controversată, pe Instagram. Cum s-a afișat când fratele ei Fulgy se află în plin scandal cu drogurile

Fata Clejanilor a postat pe Instagram un clip în care apare foarte fericită, lingând o floare, ca și când în viața ei este totul lapte și miere. Marga a oprit secțiunea de comentarii, pentru ca nimeni să nu-i poată spune nimic.

Marga spune că din greșeli se învață

Margherita de la Clejani a trecut și ea, în urmă cu un an, printr-un scandal uriaș care avea legătură cu drogurile, însă a afirmat că din greșeli se învață și viața merge mai departe.

Am încurcat anumite chestii, am ales prieteni nepotriviți, m-am băgat în anturaje nepotrivite, chestii de-ale tinereții. Important este că atunci când greșim, să învățăm ceva. Cel mai important este să te iubești, să te respecți pe tine și să fii foarte atent la ceea ce se întâmplă în jurul tău', spune, anul trecut, Margherita.

Citește și: Momente emoționate pentru Gina Pistol și Smiley.Bunica artistului a întâlnit-o pe fiica lor

Citește și: Cum se descurcă Gina Pistol și Smiley în rolul de părinți:'Fata e cuminte, doarme pe muzică!'

Citește și: Emilia Ghinescu se mărită, după 10 ani de relație:„Noi nu avem nici cununia civilă, nimeni nu știa’

Viorica și Ioniță de la Clejani pleacă în SUA?

Viorica și Ioniță de la Clejani visează de multă vreme să trăiască în America. Cei doi au mers în SUA în 2019 și au pus la cale câteva proiecte pe care le-au tot amânat.

Se pare însă că planurile ar putea reveni în atenția celor doi, mai ales că aceștia s-au arătat deranjați de felul în care copiii lor, Margherita și Fulgy, au ajuns să fie catalogați public din cauza problemelor pe care le au cu substanțele interzise.

'Vreau să plec în SUA. Avem niște proiecte mari, este un vis de-al meu. Am plecat de la 'visul american' – totul e posibil. Lucrăm la un musical pe care speranța mea este să-l lansăm undeva pe Broadway. Dar, deocamdată aștept, când ai copiii fericiți, totul merge bine, trăiești bine până la adânci bătrâneți', spunea Ioniță de la Clejani în urmă cu doi ani, potrivit wowbiz.ro.

Clejanii, vizitați acasă de Johnny Depp

Când Johnny Depp a fost în România pentru un concert cu trupa lui, 'Hollywood Vampires', s-a oprit pentru o noapte de chef la vechii lui prieteni, Clejanii.

Superstarul le-a dat atunci asigurări că vor beneficia de sprijinul lui în cazul în care vor încerca să realizeze un proiect în SUA, lucru care s-ar putea întâmpla în perioada următoare.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter