Margherita de la Clejani, tratamente de înfrumusețare extreme: face lunar perfuzii cu ozon: „Mă răsfăț ca Afrodita!”

Publicat pe . Actualizat Vineri, 09 august 2019, 19:12

Margherita de la Clejani apelează la terapii moderne de întreținere și menținere a sănătății. După experiența Asia Express, fiica Clejanilor și-a schimbat prioritățile în viață și a început să acorde mai multă atenție sănătății sale. Margherita a descoperit beneficiile ozonoterapiei și spune că se simte excelent de când face, lunar, perfuzii cu ozon și oxigen.

mbun2mbun2

De câteva luni, Marga, fiica Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani, urmează tratamentul de Ozonoterapie, procedură de îmbogățire a sângelui și celulelor cu un amestec de oxigen și ozon. După cele trei zile în care a fost internată într-un spital din Sri Lanka, pe când se afla la Asia Express, Marga a ajuns la concluzia că trebuie să-și crească imunitatea corpului.

„Ozonoterapia mă ajută foarte mult. Ce fac? Simplu! Îmi îmbogățesc sângele cu un amestec de ozon și oxigen. La început, mi-a fost frică de înțepătura de ac și de faptul că vedeam cum îmi este recoltat și reperfuzat sângele. Dar cum după prima ședință am simțit un bum de energie și vitalitate, am decis să continui. Tratamentul acesta are rol de a crește imunitatea și starea de bine a întregului organism și aduce alte zeci de beneficii. Te simți foarte bine!

Pe de altă parte, tot la clinica prietenului meu Ensar Duman realizez și epilarea definitivă cu laser, cu cea mai modernă tehnologie în domeniu care face epilarea nedureroasă. Nu credeam că voi simți vreodată bucurie și plăcere știind că merg la epilat. Mă răsfăț ca Afrodita, mă simt sexy și am pielea fină. Am realizat două ședințe de epilare cu laser definitiv și deja am sesizat că după prima ședință părul a început să se rărească', ne-a spus Margherita.

Aceastea nu sunt singurele schimbări pe Margherita le-a făcut în viața sa.

Cumva, după Asia Express, eu mi-au schimbat prioritățile. Am înțeles cât de importantă este sănătatea și rezistența organismului. În plus, am ajuns să prețuiesc lucrurile despre care înainte aveam senzația că mi se cuvin. Sunt atentă cum și ce anume mănânc, nu mă mai enervez din orice și am grijă să îmi cresc energia și să o mențin pozitivă. Citesc mult și lucrez la dezvoltarea mea personală. E altceva. E o nouă etapă în viața mea', mărturisește Margherita de la Clejani.

 

 

  

Google News Urmărește-ne pe Google News

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă
Buton