Matei a fost eliminat din FERMA. Fosta ispită de la INSULA IUBIRII a părăsit competiţia în urma duelului cu Pastramă

Publicat pe

Matei Negrescu a fost eliminat din FERMA. Fosta ispită de la INSULA IUBIRII a pierdut duelul cu Florin Pastramă. Iubitul lui Brigitte s-a dovedit mai puternic în probele din competiţie şi şi-a menţinut locul în competiţie.

Matei a fost eliminat din FERMA. Fosta ispită de la INSULA IUBIRII a părăsit competiţia în urma duelului cu PastramăMatei a fost eliminat din FERMA. Fosta ispită de la INSULA IUBIRII a părăsit competiţia în urma duelului cu Pastramă

După ce au preluat conducerea în fermă prin Marius Crăciun, vechii fermieri sunt ceva mai liniștiți: Matei și Otniela sunt servitori, iar echipa lor se simte mai puțin amenințată. Oricât a încercat Pastramă să trimită fată la duel, chiar și cu riscul ca propria iubită să ajungă în arena de duel,  Matei a fost ghinionistul serii. El a fost ales de majoritatea colegilor să meargă la primul său duel de eliminare și să demonstreze că merită să rămână în fermă.

Matei a ţinut cont de sfatul lui Zmărăndescu şi l-a ales pe Florin Pastramă la duel. Din păcate pentru fosta ispită de la Insula Iubirii, iubitul lui Brigitte a ieşit învingător în urma duelului.

Matei a iesit, astfel, din competiţie după doar trei săptămâni. Pastramă s-a simţit, oarecum, răzbunat în urma acestui duel pentru că a avut o problemă cu Matei de când manechinul a întrat în competiţie. Motivul? Gelozia! Pastramă şi-a ieşit din pepeni atunci când iubita lui, Brigitte, a întors privirea după muşchii lui Matei, în momentul în care acesta a renunţat la tricou în timpul unui show de striptease.

Pastramă a mai trecut printr-un duel, atunci când a luptat cu Remus Boroiu, confruntare în urma căreia nutriţionistul s-a accidentat grav la picior. Atunci, pentru că Pastramă a încălcat de trei ori regulile, Remus a fost desemnat câştigător şi ales fermierul şef al săptămânii.

 

 

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter