Meghan Markle a încălcat din nou protocolul regal! Ce ținute îndrăznețe a purtat în Australia

Publicat pe de Oana Pantazi

După nunta cu Prințul Harry, toată lumea a crezut că Ducesa de Sussex s-a cumințit… din punct de vedere vestimentar, dat fiind că începuse să poarte outfituri „regulamentare'. Iată însă că Meghan Markle a încălcat din nou protocolul regal, în cadrul vizitei din Australia.

 

Săptămâna trecută, Ducii de Sussex au plecat în turneu în Australia, început sub cele mai bune auspicii – pe 16 octombrie, Palatul Kensington a anunțat că Meghan și Harry vor deveni părinți. Cei doi, care sunt foarte iubiți de australieni, s-au simțit extraordinar acolo, iar asta reiese din toate fotografiile apărute. Nu e de mirare, așadar, că Meghan Markle a încălcat din nou protocolul regal și a lăsat atmosfera de vacanță să-i țină loc de cod vestimentar, sfidând orice fel de regulă.

 

De altfel, cei doi viitori părinți s-au comportat ca orice alt cuplu de îndrăgostiți: s-au plimbat de mână, s-au îmbrățișat și chiar s-au sărutat, ca și cum nu ar fi fost urmăriți peste tot de zeci de paparazzi… Unul dintre cele mai plăcute momente a fost întâlnirea pe care Meghan și Harry au avut-o la Bondy Beach cu o comunitate de surferi, alături de care au sărbătorit Fluro Friday. Ducii de Sussex au stat pe nisip, cu picioarele goale și cu ghirlande de orhidee la gât, alături ceilalți de participanți și s-au distrat de minune.

Meghan și Harry, cei mai populari membri ai familiei regale britanice

În a șaptea zi a vizitei lor, cei doi soți au mers în Insula Fraser, iar Meghan s-a îmbrăcat din nou într-o ținută lejeră, potrivită pentru plajă. Ducesa de Sussex a purtat o rochiță albă Pinneaple, de la brandul Reformation (218$), albă cu dungi gri, cu bretele foarte subțiri și cordon în talie, dar și cu un șliț amețitor, care i-a lăsat piciorul la vedere aproape până sus… În picioare a avut sandale fără toc Sarah Flint, iar ținuta și-a accesorizat-o cu o pereche de ochelari de soare Karen Walker. Nimic din eticheta regală britanică nu a fost respectat, dar ce mai contează, atât timp cât Harry și Meghan sunt cei mai populari, dar și cei mai iubiți membri ai familiei regale britanice?

Meghan Markle a încălcat din nou protocolul regal! Ce ținute îndrăznețe a purtat în AustraliaMeghan Markle a încălcat din nou protocolul regal! Ce ținute îndrăznețe a purtat în Australia
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter