Meghan Markle se fardează singură. Make-up artistul ei dezvăluie motivul

În ultimul an, ducesa de Sussex a fost, probabil, cea mai urmărită, admirată și copiată personalitate, din toate punctele de vedere. Mai nou, prietenul și make-up artistul ei a dezvăluit și că Meghan Markle se fardează singură, chiar dacă ar putea să angajeze pe cineva pentru asta…

Meghan Markle nu-și ascunde pistruii!

Meghan Markle nu-și ascunde pistruii!

Când au apărut zvonurile că Meghan Markle se fardează singură pentru nunta ei, toată suflarea a fost cu ochii pe Ducesa de Sussex în ziua cu pricina. Doar că Meghan, pe 19 mai, a apelat la serviciile prietenul ei Daniel Martin, un faimos make-up artist, iar rezultatul a fost unul cu adevărat spectaculos. Fardată extrem de discret, soția Prințului Harry și-a lăsat pistruii la vedere, pe sub stratul discret de fond de ten, lansând chiar un trend printre admiratoarele ei.

De când este ducesă, Meghan Markle a adoptat un machiaj și mai discret, pe care îi place să și-l facă singură.

De când este ducesă, Meghan Markle a adoptat un machiaj și mai discret, pe care îi place să și-l facă singură.

„Îi place machiajul și e bună la asta'

Zvonul că Meghan Markle se fardează singură a început să circule imediat după aceea, poate și datorită faptului că actrița are aproape de fiecare dată un machiaj simplu, dar cum „more is less', cu cât are mai puțin fard pe față, cu atât se face mai remarcată. De altfel, Daniel Martin, ambasador Dior și make-up artist, a confirmat că Meghan preferă să își facă singură machiajul, chiar și pentru întâlnirile oficiale și aparițiile publice, la fel ca Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, cumnata ei. Tot Daniel explică și care este motivul: „Se simte mult mai confortabil dacă se fardează singură. Îi place machiajul și e bună la asta! Nu e nerăbdătoare – pur și simplu vrea să se machieze cât mai repede și să iasă pe ușă'.

Meghan se ferește de rujurile roșii.

Meghan se ferește de rujurile roșii.

Lui Meghan nu îi plac rujurile în culori îndrăznețe

Daniel Martin, care a fost cel care s-a ocupat de machiajul lui Meghan și pe când ea juca în serialul Suits, a mai povestit că acesteia îi place să aibă ochii mai conturați și, chiar dacă sprâncenele ei sunt mai accentuate acum, nu a schimbat prea multe în felul de a se machia. Și cum acum tenul ei este puțin mai bronzat, make-up artistul spune că Meghan va folosi probabil culori mai calde, fără a-și schimba rutina de machiaj. În schimb, el a dezvăluit că lui Meghan nu îi plac rujurile în culori îndrăznețe. „Singura dată când a folosit un ruj roșu nu s-a simțit în largul ei. Îi place să vorbească și e o persoană relaxată, așa că nu-și dorește să-și facă niciun fel de griji', a mai declarat prietenul și make-up artistul ducesei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro