Mena Suvari este însărcinată pentru prima dată, la 41 de ani. Primele declarații ale actriței din "American Pie"

Publicat pe

Mena Suvari este însărcinată pentru prima dată, la 41 de ani. Actrița din „American Pie” este extrem de fericită și a făcut o serie de declarații emoționante în legătură cu momentele speciale pe care le trăiește.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mena Suvari este însărcinată cu primul copil. Actrița în vârstă de 41 de ani, cunoscută pentru rolurile din filmele American Beauty și American Pie va avea un băiețel.

„Cel mai mare și mai prețios cadou ne-a venit în cale. După ce am trecut prin toată trauma, lupta, micul nostru înger ne-a ales. Nu voi avea niciodată suficiente cuvinte pentru a descrie dragostea pe care o port pentru acest suflet frumos care vine în viața noastră și nu voi renunța vreodată să încerc să îi ofer cea mai bună viață. Ești tot ceea ce mi-am dorit vreodată și cel mai important lucru care va conta', a scris actrița Mena Suvari pe contul ei de Instagram, alături de o fotografie în care își arată burtica de gravidă.

Într-un interviu acordat publicației People, Mena Suvari a povestit despre noua etapă din viața ei și a soțului ei, Michael Hope.

„A fost o experiență extrem de emoționantă. A fost foarte ciudat să află că sunt însărcinată, nu-mi vine să cred. (…) A fost o surpriză imensă, un miracol. A fost ceva ce ne-am dorit întotdeauna', a declarat actrița.

Mena Suvari este însărcinată pentru prima dată, la 41 de ani. Primele declarații ale actriței din "American Pie"Mena Suvari este însărcinată pentru prima dată, la 41 de ani. Primele declarații ale actriței din "American Pie"

Mena Suvari nu mai credea că va avea un copil pe care naturală și minunea s-a întâmplat când se aștepta mai puțin.

„Am 41 de ani, mă gândeam că nu mai pot face asta, mă săturasem să fiu stresată din cauza asta. Încercam să mă gândesc că, dacă va fi să am un copil, o să vină momentul. Era ceva ce ne doream amândoi, însă m-am oprit din a calcula în urmă cu câteva luni. M-am retras și am renunțat. Atunci s-a întâmplat.', a mai adăugat actrița.

Citește și: „Puterea dragostei”, dar totul până la carieră! Cristina Dorobanțu și-a părăsit iubitul, înainte de nuntă, și s-a mutat în Turcia

La jumătatea lunii iulie, actrița se afla în Georgia cu munca și a simțit anumite schimbări în corpul ei, motiv pentru care a decis să facă un test de sarcină. Și a aflat că minunea s-a produs. Tot atunci au aflat că vor avea un băiețel.

„Întotdeauna am avut atitudinea asta nerăbdătoare de a-l cunoaște. Vreau să aflu de unde vine, cine este, ce mă poate învăța. Vreau să ofer tot ce am și să încerc să comunic atât de mult cât îmi este posibil. Să fiu cu adevărat prezentă.', a mai spus Mena Suvari.

Mena Suvari și Michael Hope s-au căsătorit în 2018

Anunțul că vor avea un copil vine la aproape doi ani de la oficializarea relației cuplului. Perechea s-a căsătorit în anul 2018, într-o ceremonie intimă. Mena a dezvăluit că ea și soțul ei și-au propus să devină părinți la începutul anului acesta, ceea ce a costat-o emoțional mai mult decât și-ar fi imaginat.

Mena Suvari și Michael Hope s-au cunoscut în 2016, la filmările peliculei Ill Be Home for Christmas.

foto: Instagram

Citeste si: Andreea Bălan și iubitul ei, Tiberiu Argint, au făcut un pas uriaș în relația lor. Nimeni nu se aștepta să se întâmple atât de repede!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter