Mesajul primit Florin Piersic de la fiul său, când a împlinit 86 de ani: "Vin vremuri interesante și nu vrei să le pierzi, da?"

Publicat pe

Florin Piersic a împlinit 86 de ani pe 27 ianuarie, iar unul dintre cele mai emoționante mesaje primite vine din partea fiului său. Florin Piersic junior are o relație specială cu tatăl său, pe care l-a numit în mesaj, „tânărul meu prieten”.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE IANUARIE, GRATIS, AICI!

De ziua lui, Florin Piersic a fost sărbătorit în emisiunea „Sinteza Zilei” de la Antena 3, iar printre cei care i-au urat de bine marelui actor, a fost și fiul său. Florin Piersic Junior a apărut pe micul ecran cu o urare emoționantă pentru tatăl său, care a împlinit 86 de ani.

Mesajul primit Florin Piersic de la fiul său, când a împlinit 86 de ani: "Vin vremuri interesante și nu vrei să le pierzi, da?"Mesajul primit Florin Piersic de la fiul său, când a împlinit 86 de ani: "Vin vremuri interesante și nu vrei să le pierzi, da?"

Mesajul primit Florin Piersic de la fiul său, când a împlinit 86 de ani

Florin Piersic nu este un actor, ci este o instituție. Nu, nu citesc de nicăieri, ci spun din mintea mea. Magnetism, carismă… îmi pare rău că n-ai rămas în America sau că nu te-ai născut în America.

Era mișto! Eu n-aș fi fost pe lumea asta, dar era mișto pentru tine, pentru că acum aveai o vilă la Los Angeles, reședință în Miami, apartament la New York…

Uite, tehnologia avansează incredibil și eu zic așa: ‘stai liniștit, că acum faci 86, dar când o să ai 94, ei o să inventeze deja mașina timpului, vor fi inventat deja.

Și atunci de sui în ea și te duci unde vrei tu înapoi ca să te întâlnești cu toate femeile alea frumoase pe care le-ai amețit de n-au mai știut pe ce lume sunt.

Așa că ia-ți pastilele și ai grijă de tine, da? Vin vremuri interesante și nu vrei să le pierzi, da? Deci, La mulți ani, tânărul meu prieten! Îți urează bătrânul junior', a declarat Florin Piersic Jr. la Antena 3.

Citește și: Câte sarmale mănâncă Adela Popescu la o masă, de Crăciun:'Încep cu cinci, că îmi e rușine'

Citește și: Soția lui Daniel Onoriu, vești bune despre starea pilotului, după ce s-a trezit din comă:„E cooperant, înțelege tot’

Citește și: Cine este și cu ce se ocupă Răzvan Munteanu, soțul Deliei:„E un haos’

Chiar dacă nu este atât de vizibil în lumina reflectoarelor, Mihai Gâdea a readus în atenția lui Florin Piersic și a fanilor săi un mesaj de suflet venit și din partea lui Daniel Piersic.

În anul 2020, fiul cel mic al lui Florin Piersic i-a făcut și el o urare la TV. Atunci, actorul și-a privit cu zâmbetul pe față și ochii strălucind băiatul, ascultându-i cuvintele calde.

La Mulți Ani, dragă tată! Te iubesc și îmi doresc să te am lângă mine încă foarte, foarte mulți ani de acum în colo. Sunt mândru că ești tatăl meu și te iubesc!', a spus și al doilea copil al actorului, Daniel Piersic.

„Sunt foarte emoţionat!”

„Mi-am adus aminte de toate momentele pe care le-am făcut împreună. Mi-am adus aminte de fiecare cuvânt pe care l-am spus(…). Datorită acestei emisiuni cred că mi-aţi prelungi viaţa cu vreo doi-trei…patru ani”, a spus marele actor, joi seară, la Antena 3.

„Le spun tuturor că le aparţin din tot sufletul meu, sunt al lor şi voi fi al lor până în ultima zi a vieţii mele.

Să vă dea Dumnezeu câte bucurii îmi doresc mie, vă doresc sănătate şi să nu uitaţi că există un om, ăsta fiind eu, care sunt cu ei, sunt al lor de acum şi până când nu o să mai fiu”, a mai spus Florin Piersic.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter