Mihaela Borcea, vacanță de lux alături de iubitul ei. Imaginile cu cei doi, suprinse la malul marii

Publicat pe

Mihaela şi Cristi Borcea au fost căsătoriţi timp de 22 de ani şi au împreună trei copii. După divorț, aceasta și-a găsit liniștea în brațele lui Sorin Rap. Mihaela Borcea este mai fericită ca oricând alături de partenerul ei. Cei doi au fost plecați într-o vacanță, în Zanzibar.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Mihaela Borcea și Sorin Rap trăiesc o frumoasă poveste de dragoste și radiază de fericire când sunt unul lângă celălalt. Fosta soție a lui Cristi Borcea și iubitul ei, care în urmă cu câțiva ani i-a fost șofer, s-au relaxat pe un tărâm de vis. Cei doi au ales să-și petreacă vacanța departe de România, în Zanzibar.

Mihaela Borcea, vacanță de lux alături de iubitul ei. Imaginile cu cei doi, suprinse la malul mariiMihaela Borcea, vacanță de lux alături de iubitul ei. Imaginile cu cei doi, suprinse la malul marii

Mihaela Borcea a împărtășit cu urmăritorii ei de pe Instagram câteva fotografii din vacanța de vis în care a fost alături de bărbatul în brațele căruia și-a găsit liniștea după divorțul de Cristi Borcea. În fotografiile respective, putem vedea cum cei doi radiază de fericire, semn că s-au bucurat de clipe inedite împreună în vacanța din Zanzibar. Cert este că Mihaela Borcea nu ratează nicio ocazie pentru a arăta cât de îndrăgostită este de Sorin Rap.

Citește și: A murit actorul Robert Downey Sr.De ce boală suferea

Citește și: Andreea Bălan și Andreea Antonescu, mesaje de susținere pentru Elena Marin:„Merită să câștige'

Citește și: Cum a fost cerută Alexandra Stan în căsătorie:„Am spus DA imediat'/ EXCLUSIV

Citește și: Rodica Popescu Bitănescu a vrut să se sinucidă:„Dumnezeu a văzut că eu tot o trag să mă omor'

Mihaela Borcea și Sorin Rap, într-o vacanță exotică

Sorin Rap a făcut-o pe Mihaela Borcea să simtă din nou fiorii dragostei, motiv pentru care fosta soție a lui Cristi Borcea a simțit nevoia să împărtășească tuturor fericirea imensă pe care o simte, iar cei care o urmăresc s-au bucurat să vadă fotografiile minunate din vacanța din Zanzibar.

Mihaela şi Cristi Borcea au fost căsătoriţi timp de 22 de ani şi au împreună trei copii – doi băieţi şi o fată, unul dintre motivele divorţului dintre ei fiind iubirea pe care fostul acţionar al Dinamo Bucureşti i-o purta Alinei Vidican, femeia care i-a devenit, de altfel, soţie imediat după despărţirea de Mihaela.

Totuși, nici relația dintre Cristi Borcea și Alina Vidican nu a rezistat. Aceasta este logodită, în momentul de față, cu un alt bărbat pe nume Claude Senhoreti.

Mihaela Borcea și-a refăcut viața cu Sorin după divorț

După divorțul dureros de Cristi Borcea, Mihaela și-a refăcut viața alături de Sorin Rap. Acesta a fost inspector principal de poliție la IPJ Ilfov-Bragadiru. Fostul polițist a fost la început șoferul Mihaelei Borcea, după care a început să aibă propriile sale afaceri.

Mihaela Borcea este mai îndrăgostită ca niciodată, iar acest lucru se vede și din fotografiile din vacanțele romantice petrecute cu Sorin Rap pe care le publică în mediul online. La un moment dat, Mihaela Borcea a scris pe Facebook despre Sorin Rap că: „Eşti acea persoană deosebită care mă ţine de mână şi mă ascultă zi şi noapte, care îmi redă liniştea atunci când totul merge rău şi alături de care totul este mai frumos!! (…) Te iubesc!'

Sursa Foto: Instagram, Facebook

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter