Mihaela Rădulescu, mândră de performanțele fiului ei. Ce a obținut Ayan după 12 ani de antrenament dur

Publicat pe

Mihaela Rădulescu este foarte mândră de fiul ei, Ayan, care a reușit, după „12 ani de antrenament dur”, după cum spune chiar ea, să încheie o etapă foarte importantă pentru el. Astfel, Ayan, care acum are 17 ani, a obținut centura nagră în Krav Maga, un sistem de luptă eclectic derivat dintr-o combinație de tehnici din box, aikido, judo și karate.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IULIE, GRATIS, AICI!

Mihaela Rădulescu și-a susținut mereu fiul, indiferent de drumul pe care l-a ales, iar acum este foarte fericită că este un adolescent responsabil, independent și, mai ales, curajos. Mihaela a spus tot timpul despre Ayan că este mai matur decât alți tineri de vârsta lui, știe ce vrea și nimic nu-l întoarce din cale când își dorește ceva.

Mihaela Rădulescu, mândră de performanțele fiului ei. Ce a obținut Ayan după 12 ani de antrenament durMihaela Rădulescu, mândră de performanțele fiului ei. Ce a obținut Ayan după 12 ani de antrenament dur

În urmă cu puțin timp, băiatul a primit centura neagră în Krav Maga, iar vedeta le-a arătat tuturor realizarea lui. Mihaela s-a pozat alături de fiul ei și instructorul acestuia, campionul mondial Claude Pouget, care îl antrenează pe băiat de mai bine de 12 ani.

„'Micuțul' meu băiat, Ayan, a trecut un examen extrem de greu azi și are acum centura neagră în KRAV MAGA. Toți acei mai bine de 12 ani de antrenament dur și constant cu campionul mondial Claude Pouget nu au fost în van!

Sunt atât de mândră precum sunt toate mamele când copiii lor realizează lucruri minunate pe cont propriu! Ce sentiment minunat!', a scris Mihaela Rădulescu, în cadrul postării de pe Instagram.

Mihaela Rădulescu a ținut să-i mulțumească maestrului în arte marțiale, care l-a ajutat pe Ayan să atingă excelența.

Mulțumesc, Maestrul Claude Pouget, pentru devotamentul dumneavostră! Sunteți o adevărată legendă a artelor marțiale și o adevărată inspirație pentru fiul meu și pentru mulți alții care își doresc să urmeze această cale', a mai scris Mihaela pe Instagram.

Citește și: Ce operații estetice are Mihaela Rădulescu:„Când mi-am schimbat nasul, a ştiut toată ţara’

Citește și: Dani Oțil, mesaj cu subînțeles pentru Mihaela Rădulescu, după ce s-a însurat:„Apropo, și la Monaco…’

Citește și: Zanni, dezvăluiri în premieră despre tatăl lui:„Nu o pot judeca pe mama. Pe tata…’/ EXCLUSIV

Mihaela Rădulescu l-a dus pe Ayan într-un centru de dezintoxicare

Mihaela Rădulescu a susținut mereu că are o relație specială cu fiul ei. Reamintim că Ayan este rodul căsniciei pe care Mihaela Rădulescu a avut-o cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, cei doi divorțând în anul 2008.

Mihaela Rădulescu, pe care curând o revedem la PRO TV, în rol de detectiv de la Masked Singer a oferit detalii neștiute până acum, într-un interviu recent. Vedeta a încercat să-și țină mereu fiul pe calea cea bună. Astfel, a luat decizia de a-l duce în vizită într-un centru de dezintoxicare.

Prezentatoarea a vrut să-i demonstreze cât de mult rău pot provoca drogurile. Mihaela Rădulescu a considerat că este ami bine să vadă, căci o astfel de experiență este mai importantă decât ceea ce se învață la școală.

„Când avea 14 ani, am făcut o plimbare inițiatică cu el într-un centru de dezintoxicare, în aripa cea mai cruntă, a drogaților în sevraj.

Sunt oameni și copii și tineri care se dau cu capul de calorifer. E un spectacol care te face să vomiți. Nu vrei să te apropii de droguri. Voiam să vadă ce înseamnă dependența de droguri și viață distrusă. I-am zis, te rog, știu că e dur. Vreau să vezi ce se întâmplă. Cred că am făcut un lucru bun. Reacția lui de după a fost egală cu a mea când am vizitat Auschwitz-ul’, a povestit Mihaela Rădulescu într-un interviu pe Youtube.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter