Mihai Costea nu-și mai poate vedea copilul, după despărțirea de Adelina Nica: „L-am dat afară din casă, nu dau doi bani pe lacrimile lui”

Publicat pe

Mihai Costea nu-și mai poate vedea copilul, după despărțirea de Adelina Nica. Fotbalistul Mihai Costea s-a despărțit de mama copilului său, la 10 luni după ce au devenit părinți. Adelina Nica susține că fostul iubit al Danielei Crudu nu se implică în creșterea copilului și, prin urmare, l-a dat afară din casă. Ce s-a întâmplat exact între Mihai Costea și Adelina Nica?

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE MAI, GRATIS, AICI!

Mihai Costea nu-și mai poate vedea copilul, după despărțirea de Adelina Nica. Adelina Nica și Mihai Costea au format, ani la rândul, un cuplu, iar acum 10 luni au devenit părinții unui copil. Doar că între cei doi au intervenit probleme generate de, susține bruneta, lipsa de implicare materială a fotbalistului în creșterea copilului, iar acum ruptura este definitivă.

Mihai Costea nu-și mai poate vedea copilul, după despărțirea de Adelina Nica: „L-am dat afară din casă, nu dau doi bani pe lacrimile lui'Mihai Costea nu-și mai poate vedea copilul, după despărțirea de Adelina Nica: „L-am dat afară din casă, nu dau doi bani pe lacrimile lui'

Mihai Costea nu-și mai poate vedea copilul, după despărțirea de Adelina Nica

Adelina Nica ne-a recunoscut că situația dintre ea și fostul fotbalist este dificilă de multă vreme, dar în ultimele luni s-a înrăutățit. Ba chiar, explică fostul manechin, situația în care au ajuns este, acum, imposibil de rezolvat.

'Nu se pune problema unei împăcări între noi, ar fi culmea. E adevărat, nu își vede copilul. Dar, ca să fie clar: copilul nu crește cu o vizită. Copilul are nevoi. Are nevoie de bani de mâncare, de bani de haine, bani de bonă, bani de toate cele necesare. Nu sunt eu femeia rea care nu îl lasă să își vadă copilul, asta e sigur', a spus Adelina Nica pentru fanatik.ro.

E adevărat, mai recunoaște ea, Mihai Costea nu își poate vizita copilul chiar dacă, în trecut, și-a dorit acest lucru.

'Că se plânge el că nu își poate vedea copilul e treaba lui, pe mine nu mă interesează, nu dau nici doi bani pe lacrimile lui.

El nu își vede copilul pentru că acest copil crește, iar creșterea este costisitoare, iar el nu se implică deloc în asta. Cine are copil poate să înțeleagă situația, cine nu…', a mai explicat bruneta.

Citește și: Adela Popescu, anunț surprinzător despre căsnicia ei cu Radu Vâlcan, după 12 ani:' Bate inima mai tare și mă simt…'

Citește și: Cine este Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp.Au împreună un băiețel

Mihai Costea, dat afară din casă de mama copilului său

Adelina Nica a mai susținut că, după nașterea copilului, s-ar fi lămurit că Mihai Costea nu se va implica afectiv și financiar în creșterea și educarea lui, așa că a decis să îl dea afară din casa în care locuiau împreună de ceva vreme.

'Nici eu nu am vrut să se ajungă aici, să nu fiu cu tatăl copilului. Poate și copilului îi este greu, dar nu se poate să îl țin în casă doar pentru a face figurație. Nu se poate să stai o viață pe banii femeii, să nu faci nimic. Noi am avut o relație, nu a fost o joacă.

Nu am făcut copilul cu el pentru că era vreun bogătan, l-am făcut pentru că am vrut, am stat în aceeași casă, am avut relație', a mai spus Adelina Nica.

Mihai Costea, datorii mari față de mama copilului său?

Conform dezvăluirilor făcute de Adelina Nica, Mihai Costea ar avea, și acum, datorii financiare serioase față de ea.

'El nu are pentru el bani, cum să poată să întrețină și copilul? A încercat să vină să îl vadă, dar i-am cerut să vină și el cu ceva pentru copil. Ca să nu mai zic să vină cu ce are să îmi dea înapoi… Are datorii financiare, morale și în toate felurile.

Nu o să îl dau în judecată pentru pensie alimentară, oricum nu aș avea ce să iau de la el, nu are nici unde să stea. Nu vreau nici să mă plimb prin tribunale, mai ales că Dumnezeu îmi dă de muncă, iar copilului meu, din eforturile mele, nu îi lipsește nimic', a mai precizat, pentru FANATIK, Adelina Nica.

Mihai Costea nu ar avea momentan loc de muncă

Iar cum Mihai Costea nu și-a mai găsit niciun club de fotbal pentru care să joace și de la care să câștige bani așa cum se întâmpla în vremea în care patronii din prima ligă de la noi se băteau pentru a-l avea în echipă.

'Copilul are 10 luni, iar lipsa lui de implicare morală și financiară l-a făcut pe Costea să nu îl vadă. Nimic altceva. Când un copil e mic, sunt cheltuieli uriașe, iar el nu înțelege asta. Dar nu îl doare gura să se plângă că nu își vede copilul… Dar să pună mâna să muncească și el pentru copil nu poate…

El acum stă la Alex Bodi. Dar nu învață nimic de la Alex, îți trebuie creier pentru asta. Nu sunt supărată, sunt realistă, nu mai vreau să mă ascund după deget când vine vorba de el', a mai spus Adelina Nica.

„Avea impresia că i se și cuvine totul'

Adelina Nica și Mihai Costea și-au asumat relația pe care au avut-o acum doi ani. Anul trecut, bruneta a născut un băiețel perfect sănătos, pe Zian Alexandru, dar, la ceva timp după apariția micuțului, a decis să se despartă de Mihai Costea.

La botez însă… a venit cu cămașa de pe el. E adevărat, totul a pornit de la mine, l-am dat afară din casă.

Dar stătea la mine, dar nu aveam cum să întrețin și bărbat, și copil, și casă, și bonă… Totul să plătesc eu, iar el mai era și obraznic pe deasupra, avea impresia că i se și cuvine totul', a mai spus Adelina.

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter