Mihai Morar are probleme de sănătate. Prezentatorul TV a fost înlocuit la emisiune

Publicat pe

Mihai Morar a fost înlocuit la emisiune, după ce prezentatorul TV a întâmpinat ceva probleme de sănătate. O altă vedetă îi ține locul până când acesta se va pune pe picioare. Starea de sănătate a lui Mihai Morar nu este foarte gravă, însă absența lui din emisiunea 'Răi da` buni' pe care o moderează la Antena Stars a pus pe gânduri telespectatorii.

Prezentatorul TV și-a anunțat publicul că se luptă cu o răceală serioasă, după ce a fost la Iași, oraș în care se va desfășura în acest an Forza ZU. Mihai Morar este răcit și urmează un tratament medicamentos care să-l pună pe picioare și să revină cât mai repede pe micul ecran.

Citește: Mihai Morar – Scrisoare pentru Mara si Cezara

Mihai Morar a fost înlocuit la emisiune

Cea care l-a înlocuit pe Mihai Morar la emisiunea, seara trecută, este Oana Turcu, soția lui Cristi Brancu. Prezentatorul a stat la pat, fiind răpus de cumplita răceală. Mihai Morar nu a reușit să ajungă nici la emisiunea de la Radio ZU pe care o prezintă în fiecare dimineață cu Daniel Buzdugan. Noi îi urăm multă sănătate prezentatorului TV și așteptăm să-l vedem cât mai repede pe micul ecran.

Oana Turcu l-a înlocuit pe Mihai Morar la emisiune

Oana Turcu

Citește și: Mihai Morar şi soţia lui şi-au reînnoit jurămintele

Citește și: Mihai Morar asa cum nu l-ati mai vazut

FOTO: Facebook

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter