Mihai Petre, primele declarații după ce a fost dat afară din show-ul "Românii au talent", de la PRO TV, după 9 ani: "Nu am ce să-mi reproșez!'

Publicat pe

Mihai Petre a fost eliminat de la masa juriului „Românii au talent”, show-ul de la Pro TV în echipa căruia era de 9 ani. Decizia de a fi îndepărtat Mihai Petre din emisiune a fost luată de pe o zi pe alta, dovadă fiind că fostul jurat era în plină promovare a celui de-al 11-lea sezon „Românii au talent”.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Mihai Petre a fost dat afară de la Pro TV, după mulți ani în care a făcut parte din juriul emisiunii „Românii au talent”. Locul său a fost luat de Alexandra Dinu. Decizia șefilor din Pache Protopopescu este cu atât mai surprinzătoare cu cât înainte de a fi eliminat din juriul emisiunii, Mihai Petre mersese la emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a promova sezonul 11 al show-ului.

Am fost anunțat oficial de luni, iar vineri (9 octombrie) s-a comunicat. O așa veste te ia întotdeauna pe nepregătite. Știam cu câteva zile înainte că exista intenția de a se schimba sensul dinamicii la masa juriului, prin aducerea unei doamne sau domnișoare. Dar n-a fost sigur… Nu ține de mine să judec asta, știu doar că asta s-a dorit. Aceasta a fost ideea principală, aceea de a obține o altă dinamică și de a stabili echilibrul acolo, în juriu.”, a declarat Mihai Petre pentru Click!.

Mihai Petre, primele declarații după ce a fost dat afară din show-ul "Românii au talent", de la PRO TV, după 9 ani: "Nu am ce să-mi reproșez!'Mihai Petre, primele declarații după ce a fost dat afară din show-ul "Românii au talent", de la PRO TV, după 9 ani: "Nu am ce să-mi reproșez!'

Mihai Petre vrea să rămână în televiziune

Evident, cu toată diplomația specifică unui om cu ștate vechi în televiziune, vestea că a fost eliminat de la „Românii au talent” nu i-a picat prea lui Mihai Petre. Coregraful recunoaște că își dorea să rămână la masa juraților. Mai mult, între el și Pro TV nu mai există nicio relație contractuală. Însă, Mihai Petre speră să rămână în televiziune pe viitor.

„Eu în momentul acesta sunt liber de contract și analizez opțiunile pe care le am pentru a continua drumul în TV, pentru că vreau să fac în continuare televiziune, cred că am de spus câte ceva. Voi urmări cu drag emisiunea asta, pentru că este un format pe sufletul meu. Și formatul în sine, și echipa, și stația, îmi sunt dragi. Am rămas prieten cu toți din echipă.„, spune Mihai Petre.

Citeste si: Drama neștiută a lui Mihai Petre. A moștenit talentul de la tatăl său, pe care l-a pierdut prematur, din cauza unei boli necruțătoare

Cu ce crede Mihai Petre că a greșit la „Românii au talent”

Mihai Petre spune că nu are ce să-și reproșeze din punct de vedere profesional și nu știe de ce a fost îndepărtat de la „Românii au talent”. Întrebat dacă duritatea lui, ca jurat, ar putea fi de vină pentru eliminarea de la masa juraților, Mihai Petre a spus:

„Nu știu ce au gândit alții, dar pot să spun ce cred eu și ce simt eu. Simt, și asta mi-am propus întotdeauna, să fiu cât se poate de onest. Să exprim liber ceea ce gândesc și să dau un feedback cât se poate de corect în contextul în care mă aflam, într-o competiție de talente și al unui show televizat. Întotdeauna, cu respect pentru concurent, și întotdeauna având de-a face numai și numai cu actul artistic prezentat și nicidecum cu persoana pe care am avut o în față. Asta a fost filozofia mea, consider că nu am greșit cu nimic, nu am ce să-mi reproșez, sunt 100% împăcat, pentru că întotdeauna am încercat să dau un feedbak cât se poate de adevărat și să ajut concurentul să reflecteze. În rest, speculații sunt. Îți pot spune ce simt eu și ce mi-am dorit în calitatea asta de jurat.”

Citeste si: Alexandra Dinu, primele declarații despre postul de jurat la Românii au Talent. A acceptat propunerea dintr-un motiv emoționant: „E un semn de Sus'

Mesajul de „Adio, Românii au talent!” al lui Mihai Petre

După ce a fost anunțată oficial concedierea lui Mihai Petre de la Românii au talent, și coregraful a postat un mesaj de adio pe rețelele de socializare:

„Sezonul 11 «Românii Au Talent» nu mă va mai găsi la masa juriului. Experiența «Românii au talent» este fantastică. Am fost martor și am jurizat reprezentații de nivel mondial și am avut ocazia să lucrez cu o echipă fantastică. Mulțumesc Pavel Bartoș, Smiley, Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu, mulțumesc întregii echipe și vouă, cei care ați confirmat de fiecare dată că «Românii Au Talent» este, fără îndoială, cel mai bun show de entertainment din România.
Mult succes în noul sezon și în noua formulă! Vă asigur că ne vom revedea curând”.

Mihai Petre a plecat și în 2014 de la PRO TV

Mihai Petre s-a remarcat ca membru al juriului în emisiunea „Dansez pentru tine, difuzată tot de Pro TV. Show-ul a avut 14 sezoane. Din 2011, Mihai Petre a fost în prima variantă de juriu a emisiunii „Românii au talent, alături de Andi Moisescu şi de Andra. În 2014, juriul a trecut la varianta de patru membri, iar în locul lui Mihai Petre au venit Mihaela Rădulescu şi Bebe Cotimanis, iar după un singur sezon, Cotimanis a fost înlocuit cu Florin Călinescu.

În 2014, după plecarea producătoarei Mona Segall la Antena 1, Mihai Petre a trecut şi el la postul Intact. Tot în juriu, la emisiunea „Dancing with the stars – Dansează printre stele, de la Antena 1. Show-ul prezentat de Horia Brenciu a avut un singur sezon. A urmat o altă emisiune de dans, în 2017, care a marcat reîntoarcerea lui Mihai Petre la Pro TV: „Uite cine dansează. Mihai Petre a fost coleg la banca juraţilor cu Florin Călinescu, Gigi Căciuleanu şi Andreea Marin.

Emisiunea, prezentată de Mihaela Rădulescu şi Cabral, a avut doar un sezon la Pro TV. La „Românii au talent” a revenit în 2019, jurizând sezoanele 9 și 10. În cel de-al 11-lea sezon, Mihai Petre a fost înlocuit cu Alexandra Dinu.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter