Care e starea de sănătate a Mioarei Roman, după recuperare: "Din păcate, boala nu dă înapoi"

Publicat pe

Oana Roman a luat-o acasă pe mama ei, după ce Mioara Roman a petrecut o lună internată la un centru de recuperare. Din păcate, tratamentele pe care le-a primit mama vedetei nu sunt eficiente, boala de care suferă Mioara Roman fiind una degenerativă. Procedurile pot doar stagna evoluția Parkinsonului și ameliora unele dintre simptome.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

La 81 de ani, fosta soție a lui Petre Roman se luptă cu o boală grea, care o afectează la nivel neuronal. Este vorba despre Parkinson, afecțiune care debutează încet, însă netratată poate dulce la imobilitate. După numeroase vizite la spital și o operație de extirpare a colicistului realizată cu succes, mama Oanei este nevoită să facă ședințe de terapie și diferite proceduri medicale, prin care medicii încearcă să îi țină sub control Parkinsonul.

Care e starea de sănătate a Mioarei Roman, după recuperare: "Din păcate, boala nu dă înapoi"Care e starea de sănătate a Mioarei Roman, după recuperare: "Din păcate, boala nu dă înapoi"

După o lună de tratamente în centrul de recuperare, Oana Roman a luat-o în sfârșit acasă pe mama ei, însă cu regretul că boala de care suferă Mioara Roman nu are tratament.

„Astăzi am ajuns să o iau pe mama de aici, de la centru. A mai făcut o lună de tratament. Cei de aici mi-au explicat că boala de care suferă mama, fiind o boală degenerativă, din păcate nu dă înapoi și trebuie avut foarte mare grijă ca ea să nu evolueze, să stagneze și pentru asta în mod constant și periodic trebuie să vină aici să facă tratamente și proceduri', a spus Oana Roman la InstaStory, aflată în centrul de recuperare în care a fost internată mama ei.

Mioara Roman se va întoarce în centrul respectiv, după o perioadă, pentru că afecțiunea de care suferă necesită îngrijire atentă.

„Așa că periodic va mai veni câte două, trei săptămâni să facă aceste tratamente care o ajută ca starea ea să rămână staționară și să nu evolueze.

Vreau să le mulțumesc încă o dată grija pentru toată grija și ajutorul pe care i-l acordă mamei și Doamne ajută!', a adăugat ea.

Citește și: Beatrice Rancea, pusă sub control judiciar după ce a fost săltată de mascați.Ce acuzații i se aduc în dosarul Operei din Iași

Citește și: Cum și-a cunoscut actorul Costel Constantin soția, în urmă cu 50 de ani:„M-am dus direct la masa lor’/ EXCLUSIV

Citește și: Adi Nartea a avut o tumoare la cap:„Mi-au spus că voi rămâne desfigurat’

Mioara Roman are și mari datorii la stat

Mioara Roman a avut o viață impresionantă, fiind partenera și susținătoarea de seamă a fostului premier Petre Roman. Cei doi și-au încheiat căsnicia în anul 2007, însă femeia a continuat să locuiască în casa rezidențială din cartierul Primăverii.

Chiria pe care trebuia să o plătească s-a majorat însă în timp, iar pensia ei de doar 1.800 de lei nu o putea acoperi sub nicio formă. Așa se face că după mulți ani de serviciu în folosul Statului, mama Oanei Roman a ajuns să datoreze o sumă impresionantă de bani pentru anii în care a locuit în imobilul respectiv, potrivit monden.ro.

Este vorba de 850.000 de euro, datorie pentru care va fi executată silit. În caz contrar, autoritățile plănuiesc să acționeze conform măsurilor în vigoare prevăzute de lege.

Mioara Roman a ajuns la această datorie după ce RA-APPS i-a mărit chiria de la 160 de dolari la 6.000 de euro pe lună, în 2008. Femeia a refuzat să plătească dar și să părăsească imobilul, preferând să dea în judecată regia. La capătul a mai bine de un deceniu de procese, RA-APPS a câștigat pe linie și a ajuns să-i ceară Mioarei nu doar banii datorați ci și penalități.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter