Mircea Radu, despre Andreea Marin: „Noi, toți băieții, suspinam după tine”

Publicat pe

Andreea Marin și Mircea Radu au fost două dintre cele mai cunoscute vedete ale Televiziunii Române și au colaborat pentru prima dată, în urmă cu foarte mulți ani, la „Telejurnalul' TVR 1. Recent, Andreea și Mircea s-au reîntâlnit și au depănat amintiri legate de parcursul lor profesional.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Aflat în platoul emisiunii „Nu există nu se poate', la TVR 2, la invitația fostei sale colege, Mircea Radu s-a destăinuit în premieră, vizavi de începutul colaborării lui profesionale cu Andreea Marin.

„Eram deja în Televiziunea Română, la știri, într-un loc numit editare, unde erau suspendate trei televizoare. Tu erai o fată extraordinar de frumoasă, care trecea ecranul ca nimeni alta, la TVR Iași. Și noi, toți băieții, suspinam după tine: „Cine o fi fata asta, cum o întâlnim…'.
Într-o dimineață, vine cineva în redacție și ne spune: „Știți cine este în antecameră la domnul Șoloc (n.r. pe atunci directorul Departamentului emisiunilor informative)? „Nu, cine?'. „E fata de la TVR Iași…'
„Cine, Andreea?', am zis. „M-am ridicat, m-am dus la biroul respectiv și te-am văzut. Prima impresie a fost, atunci, ca și acum, că ești mai frumoasă în realitate decât la televizor.
M-am întors în redacție și le-am spus băieților: Andreea este extraordinară. După care ai devenit prezentatoarea jurnalului de la ora 20:00. Așa ne-am cunoscut noi…'
, a povestit Mircea Radu în emisiunea „Nu există nu se poate!'.

Citeste si: Marina Almășan, în scandal cu Mircea Radu și TVR: „Din decență nu povestesc totul'

Mircea Radu, despre Andreea Marin: „Noi, toți băieții, suspinam după tine'Mircea Radu, despre Andreea Marin: „Noi, toți băieții, suspinam după tine'


Despre începuturile carierei sale, Mircea Radu, acum figură emblematica a televiziunii, spune că totul a pornit de la o glumă.
„Am ajuns să fac televiziune dând o probă pe care am luat-o în glumă. Audiția se ținea într-un studiou în care avea să se filmeze, peste ani, cel mai de succes program al TVR, „Surprize, surprize'. În hala imensă, se afla în centru o cameră și un operator. Mi-a venit rândul, m-am dus în fața camerei și am auzit o voce, de undeva de sus , pentru că regia e undeva sus, care a zis: „Uită-te-n camera și spune cum te cheamă'. Și atunci am spus: „Doamne, tu ești?'
S-au auzit chicoteli, mi-am spus numele și asta a fost tot. Am plecat acasă. După vreo două zile, am fost sunat de celebra actriță Ileana Popovici, care făcea, la vremea aceea, la TVR 2, o emisiune care se numea „Bună dimineața, România!'. Restul e istorie'.

Mircea Radu este un tată foarte implicat

Tată a doi copii, Tudor Paul (7 ani) și Clara Elena (3 ani), Mircea Radu spune că încearcă să fie un părinte implicat și să-i pregătească pe cei mici pentru viață. Își amintește cu plăcere de momentele amuzante și surprinzătoare alături de ei.
„În urmă cu vreo trei-patru ani, filmasem o emisie, iar înregistrarea  urma să se difuzeze pe post. Între timp eu eram acasă, pe canapea, cu Tudor în brațe. La un moment dat, prezentatoarea mă introduce în scenă și în momentul acela Tudor m-a văzut atât stând lângă el, cât și pe micul ecran și a zis: „Adică ce, eu am doi tați?'. Mi s-a părut fabulous', a mai spus Mircea Radu.

Citeste si: Andreea Marin, Raluca Moianu, Mircea Radu și Cătălin Măruță. Pictorial exclusiv cu cei 4 fantastici ai televiziunii: împreună au peste un secol de activitate!

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter