Mobilizare impresionantă pentru un florar bătrân. A fost salvat de la faliment de oamenii care i-au cumpărat toate florile și le-au oferit medicilor

Publicat pe

În plină pandemie de coronavirus, atât companiile, cât și micii comercianți ori vânzătorii ambulanți sunt afectați din plin de criza economică globală. 

Mobilizare impresionantă pentru un florar bătrân. A fost salvat de la faliment de oamenii care i-au cumpărat toate florile și le-au oferit medicilorMobilizare impresionantă pentru un florar bătrân. A fost salvat de la faliment de oamenii care i-au cumpărat toate florile și le-au oferit medicilor

În Tbilisi, Georgia, un grup de oameni s-a mobilizat pe Facebook pentru a face un gest emoționant. Oamenii au strâns 1600 de dolari pentru a cumpăra stocul de flori al unui bătrân care se afla în pragul falimentului.

Oamenii au dăruit florile medicilor care se află în prima linie în lupta cu Covid-19. 

Kako Jeiranashvili a ajuns cunoscut pe reţelele sociale după ce o persoană a cumpărat câteva flori de la el, apoi a postat un mesaj în care a scris că bătrânul era foarte îngrijorat că va da faliment şi nu va mai avea ce să pună pe masă. Postarea a ajuns la mulţi oameni, iar aceştia s-au mobilizat pentru a-l ajuta.

„Suntem foarte recunoscători şi vrem să le mulţumim tuturor. Suntem aproape şocaţi de atenţia primită şi mai ales de sprijinul acordat', a declarat fiica lui Kako Jeiranashvili pentru o televiziune georgiană.

Florile au ajuns apoi la medicii care lucrează în spitalele din Tbilisi și tot momentul a fost postat pe Facebook.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter