Momentele dificile prin care a trecut Keed de la Chefi la cuțite: „M-am retras în munți, fără să vorbesc 10 zile”

Publicat pe

Unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți de la Chefi la cuțite din sezonul nouă, Keed (33 ani), a trecut prin clipe mai puțin plăcute, care l-au ajutat să devină o variantă mai bună a sa. Artistul a dezvăluit recent că, mai important decât să crezi în tine, este să te accepți cu bune și cu rele.

Keed a făcut parte din echipa albastră a lui Chef Florin Dumitrescu în sezonul nouă al emisiunii „Chefi la cuțite', de la Antena 1, acolo unde a ajuns până în semifinale. Invitat recent într-o nouă ediție a emisiunii Unica, artistul a povestit despre perioada în care s-a dus să mediteze în munți, fără telefon și fără să vorbească zece zile.

Vezi video:

Artistul, care este și unul dintre membrii fondatori ai formației de trap Șatra Benz, le-a mărturisit fanilor că lucrează la el constant și că „a învățat din foarte multe interviuri atât ca om, cât și ca artist, în special pe partea de bucătărie': „mai important decât să crezi în tine, este să te accepți cu bune și cu rele'.  

După emisiunea culinară, Keed și-a lansat propriul proiect culinar pe canalul său de YouTube care se numește simplu: cu de toate'.

Keed, unul dintre influencerii Social Stars

Recent, Keed a devenit unul dintre influencerii care fac parte din portofoliul rețelei Social Stars lansată de Ringier România în colaborare cu BrandTube. Artistul spune că s-a născut, practic, în social media și tot acolo a crescut organic: „eu și cu Șatra am lucrat independent și am clădit strict pe bazele online-ului. Nu ai cum să reușești solo, o dată că unde-s mulți puterea crește. Ce-am făcut noi ca trupă a fost mult mai puternic decât ce ar fi putut face fiecare pe plan solo'.

Keed le-a mărturisit fanilor că nu face doar trap: „am zis-o pentru că am simțit-o că sunt băgat într-o cutie, eu nu fac doar trap și nu mai e de mult un stil de viață pentru mine. Eu pot să când, eu pot să fac și rap, pot să fac și r&b, și pop, și tot ce vreau eu să fac', a mai continuat artistul.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter