Monica Anghel a slăbit 40 de kilograme şi arată senzaţional. A renunţat la rochiile largi în favoarea blugilor rupţi!

Publicat pe

Odată cu pierderea celor 40 de kilograme, Monica Anghel şi-a schimbat şi garderoba. Cântăreaţa a renunţat la rochiile largi, pe care le purta când voia să-şi ascundă formele, în favoarea celor mulate, dar şi a blugilor rupţi.

Monica Anghel a slăbit 40 de kilograme şi arată senzaţional. A renunţat la rochiile largi în favoarea blugilor rupţi!Monica Anghel a slăbit 40 de kilograme şi arată senzaţional. A renunţat la rochiile largi în favoarea blugilor rupţi!

Monica Anghel a suferit o operație la coloană în urmă cu doi ani şi, cu ajutorul specialiştilor a reuşit să slăbească în jur de 40 de kilograme între timp.  Cântăreaţa face foarte mult sport, peste 600 de abdomene în fiecare zi şi spune că acum, la 47 de ani, se simte mai bine ca niciodată.

Am slăbit foarte sănătos, frumos şi asta datorită prietenei mele Ionela Preda, cel mai bun fizioterapeut pe care îl are ţara asta. Al ei, dar şi datorită kinetoterapeutului, al psihologului, pentru că este foarte important să stăm bine cu echilibrul când ne apucăm să ne schimbăm viaţa, cât şi a unui nutriţionist.

Fiecare dintre aceşti oameni are un rolul destul de important în acestă întâmplare frumoasă şi echilibrată din viaţa mea. Fac şi sport cu kinetoterapeutul. El ne ajută să facem gimnastica, astfel încât să nu ne distrugem articulaţiile, cum este cazul meu care am fost operată pe coloană', a declarat Monica Anghel.

Pentru a avea termen de comparaţie cu silueta ei dinainte să slăbească atât de mult, Monica Anghel a păstrat rochiile XXL din vremea când avea probleme cu greutatea. Cântăreaţa a renunţat la acel stil vestimentar şi de o bună perioadă de timp poartă blugi rupţi şi bluze foarte decoltate, care îi pun în evidenţă pielea foarte bronzată.

„Am avut o perioadă în care mi se părea că nu am slăbit deloc, deși dădusem deja jos 30 kilograme. Stăteam de vorbă cu psihologul și mi-a spus să pun pe mine o pereche de pantaloni de dinainte de a începe să slăbesc, ca să văd dacă am slăbit sau nu.

Așa că am păstrat o pereche de pantaloni și o fustă, iar când am momente din astea, îmi pun pantalonii sau fusta pe mine și zic: «A, ok, da, deci sunt în regulă». Toate hainele vechi le-am dat, pe acestea le-am păstrat și le mai probez din când în când, ca să mă bucur și vizual de rezultatele pe care le-am obținut', a spus Monica Anghel pentru Libertatea, în urmă cu ceva timp. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter