Motivul pentru care Meghan Markle nu poartă haine de gravidă

Publicat pe

De când a rămas însărcinată, Meghan Markle a suscitat și mai mult interes ca înainte, iar fanii ei nu au putut să nu remarce că Ducesa de Sussex nu poartă haine de gravidă. Iată care este motivul!

Meghan Markle, care va deveni mamă la finele lunii aprilie, s-a remarcat în ultimul timp nu numai prin hainele de brand (Ducesa de Sussex poartă chiar și haine de la H&M), ci și datorită faptului că, deși este în ultima lună de sarcină, până acum nu a purtat deloc haine de gravidă, așa cum fac toate mamele în devenire. După cum au observat fanii ei, Meghan a purtat pe tot timpul sarcinii rochii care îi scoteau în evidență burtica și nu s-a ferit de rochiile mulate nici măcar în ultimul trimestru de sarcină.

Rochiile de gravidă, prea demodate

Care să fie motivul pentru care Ducesa de Sussex a ales să poarte doar haine normale? Haine croite, evident, pe măsura ei de creatorii unor branduri ca Dior și Givenchy, ceea ce aproape nicio gravidă obișnuită nu și-ar permite… La această întrebare a răspuns expertul regal Elizabeth Holmes, care este convinsă că Meghan Markle nu poartă haine de gravidă pentru că le consideră mult prea demodate pentru ea.

Hainele de gravidă ale lui Meghan Markle, 500.000 de lire sterline

„Cred că există această mentalitate mai ales în comunitatea fashion că hainele de gravide pot fi demodate sau fără gust. Și cred că există un anumit gen de mândrie pe care unele fashioniste o afișează atunci când reușesc să evite acest gen de îmbrăcăminte”, a spus expertul regal.

 

Elizabeth Holmes a mai adăugat că aversiunea lui Meghan Markle față de hainele de gravidă tradiționale a devenit tot mai evidentă pe măsură ce sarcina ei a avansat. „Înțelegerea dinamicii unui corp în schimbare și modul în care arată fiecare abdomen de gravidă pot pune niște probleme în ceea ce privește croiala – și am văzut câteva dintre acestea chiar la Meghan”, a conchis Holmes. Dar, dat fiind că garderoba de gravidă a lui Meghan Markle a costat aproape 500.000 de lire sterline, deci de șapte ori mai mult decât a cheltuit pe haine Kate Middleton când era însărcinată, e clar că Ducesa de Sussex nu ar fi purtat niciodată haine lălâi și lipsite de personalitate.

Motivul pentru care Meghan Markle nu poartă haine de gravidăMotivul pentru care Meghan Markle nu poartă haine de gravidă

Foto: Hepta

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter