Sânziana Negru a fost săltată de polițiști și a primit amendă: "Zici că eram traficante de carne vie, m-am simțit penibil!"

Publicat pe

Sânziana Negru și câteva fete din echipa ei au fost săltate de polițiști după ce au ales o locație interzisă pentru o ședință foto, respectiv acoperișul Poliției Capitalei. Sânziana a povestit pe Instagram ce a pățit, mărturisind că acesta a fost unul dintre cele mai jenante momente din viața ei.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Din dorința e a avea în palmares poze senzaționale, în locații inedite, Sânziana Negru a ales un loc la înâlțime din București, doar că a făcut câțiva pași mai departe decât era plănuit și a ajuns într-un loc interzis.

Astfel, îmbrăcată într-o ținută provocatoare, Sânziana a ajuns la Poliție, însoțită de fetele care erau de față la ședința foto respectivă.

„Astăzi am ajuns sus la Linea să facem shooting-ul. Cum eram noi sus acolo pe acoperiș, la un moment dat am găsim o ușă care ducea pe acoperișul magazinului „Victoria'. Doar că acoperișul se extindea, iar eu am zis , hai să facem și aici poze. Și cum făceam noi poze acolo sus, noi eram foarte entuziasmate cu pahare de proseco, cu fericire…. și la un moment dat apar vreo patru polițiști ', și-a început Sânziana Negru povestea.

Vloggărița a mărturist că totul i se părea de-a dreptul incredibil, de parcă făcea parte dintr-un scenariu de film.

„Jur că semăna cu o scenă de film. Eu eram, imaginați-vă: într-o fustă crăpată pe picior, până sus, pe tocuri înalte, cu un pahar de proseco în mână, cu un decolteu frumos, eram machiată toată, vampă, sexy…și cu poliția după mine.', a continuat ea povestea.

Deși nu i-a picat bine deznodământul neprevăzut al poveștii, Sânziana a văzut și partea bună a întâmplării: polițiștii își fac meseria.

„Ne-au dus până jos pe niște scări sinistre, o clădire dezafectată. Când am ajuns jos și mai multă poliție, zici că eram niște traficante de carne vie, m-am simțit foarte penibil. Nu ne era frică, dar ne uitam una la alta încremenite și nu ne vedea să credem în ce situație ne aflăm. Ne-am luat amendă, mă bucur că ne-am luat amendă, asta înseamnă că poliția își face treaba. Aș fi vrut să scăpăm cu atenționare, dar am luat amendă și am plecat.', a mai spus Sânziana pe Instagram.

Citește și: Sânziana Negru s-a despărțit de iubit: „Cred că a fost cea mai frumoasă relație a mea de până acum”

Amenda nu a împiedicat-o pe vloggăriță să-și termine ședința foto.

„Am continuat pozele, evident. Noi eram în mijlocul shooting-ului. Îmi vine să râd că la un moment dat noi eram jos, așteptam să ni se întocmească procesul verbal. Așteptam cu paharul de proseco în mână, așteptând să fim amendate pentru a ne putea continua shooting-ul.', s-a amuzat Sânziana Negru.

Citeste si: De ce a plecat, de fapt, Mihai Petre de la Românii au talent. „Acum se obișnuiește și el cu…”

 
substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter