Un cântăreț celebru, depistat cu o boală în stadiu terminal. Are doar 32 de ani: „Cu toții suntem absolut distruși..

Publicat pe

Tom Parker este un cântăreț britanic celebru, devenit cunoscut rapid alături de trupa The Wanted. Artistul le-a mărturisit fanilor că medicii i-au dat un diagnostic extrem de grav. Tom suferă de o tumoare cerebrală care nu poate fi operată, iar medicii i-au spus că se află deja în stadiu terminal.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE SEPTEMBRIE, GRATIS, AICI!

Momentan, nu se știe cât mai are de trăit cântărețul, însă el și-a anunțat fanii că va încerca orice fel de opțiune cu privire la tratamentele disponibile.

Vedeta de 32 de ani a mărturisit că familia a fost devastată la aflarea veștii, dar că vor face tot ce este posibil pentru a-i prelungi viața atât cât se poate în aceste condiții.

Citește și: George Burcea și Viviana au petrecut noapte în același pat, la Ferma!Săruturi pasionale și atingeri intime, sub așternuturi

Un cântăreț celebru, depistat cu o boală în stadiu terminal. Are doar 32 de ani: „Cu toții suntem absolut distruși..Un cântăreț celebru, depistat cu o boală în stadiu terminal. Are doar 32 de ani: „Cu toții suntem absolut distruși..

La o fotografie postată pe contul de Instagram în care apare alături de Aurelia Rose, fiica lui în vârstă de 1 an și trei luni, a transmis următorul mesaj fanilor:

Ce a declarat artistul când a aflat că are o tumoare inoperabilă

'Știți că am lipsit de pe social media de câteva săptămâni, iar acum o să vă spun de ce. Nu există o modalitate ușoară de a o spune, dar am fost diagnosticat cu o tumoră cerebrală, iar acum sunt sub tratament'.

Citește și: E scandal de proporții: George Burcea a atacat-o din nou pe Andreea Bălan! La mijloc e un alt bărbat:’Te plătește și acum pentru treabă?’

„Cu toții suntem absolut distruși, dar vom lupta cu asta până la capăt. Nu vrem tristețe, ci doar dragostea și gânduri bune… Vom încerca toate opțiunile de tratament disponibile', a scris Parker într-o postare pe contul său de Instagram.

Cântărețul și soția sa, Kelsey Hardwick, au acordat un interviu revistei OK!Magazine, în care au afirmat că medicii le-au spus că tumoarea se înscrie în „cel mai rău scenariu'.

Citește și: Mesajul de dragoste postat de Cornel Ilie, după ce a fost în tandrețuri cu Lidia Buble:„Când te iubesc, lupt pentru tine și pentru noi’

„Au tras perdeaua în jurul patului meu și mi-au spus: Ai o tumoare pe creier. Tot ce mi-a veint în gând atunci a fost: La dracu! Am fost în stare de șoc. Este glioblastom în faza a patra și au spus că este terminal. A fost foarte mult pentru mine… Încă nu am procesat toate implicațiile', a declarat acesta.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter