A murit legendara actrita Debbie Reynolds, mama lui Carrie Fisher

Publicat pe

La doar o zi dupa decesul fiicei sale, Carrie Fisher, celebra Printesa Leila din „Star Wars, a incetat din viata si Debbie Reynolds, mama ei, actrita legendara a epocii de aur a Hollywood-ului. Aceasta a murit din cauza unui accident vascular celebral la varsta de 84 de ani, dupa ce moartea fiicei sale la doar 60 de ani a afectat-o profund. „A vrut sa fie cu fiica ei”, a spus Todd Fisher, fiul ei, pentru Variety. Debbie Reynolds scrisese pe Facebook un mesaj dupa moartea fiicei sale: „Multumesc celor care au stiut sa aprecieze darurile si talentele fiicei mele adorate si geniale. Va sunt recunoscatoare pentru gandurile si rugaciunile voastre”, mesajul fiind semnat „mama lui Carrie”. Debbie Reynolds a jucat in numeroase filme, primind in 1964 o nominalizare la Oscar dupa ce in 1952 isi castigase celebritate cu rolul din „Cantand in ploaie”.

Juca o tanara dansatoare angajata ca dublura pentru o actrita celebra. Intre 1950-1960, Debbie Reynolds a cunoscut cea mai prolifica perioada a carierei ei, primind multe roluri. Debbie si Carrie au avut o relatie complicata, marcata de dragoste, dar si de competitie, relatie pe care Carrie a prezentat-o in romanul Postcards from the Edge, ecranizat in 1990. Viata privata a lui Debbie a fost marcata de momentul in care Eddie Fisher, tatal celor 2 copii ai ei, a parasit-o pentru Elizabeth Taylor. 

Debbie Reynolds circa 1953

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter