Nadine, amintiri dureroase din perioada în care a fost la orfelinat: "Aveam râie, păduchi, miroseam urât"

Publicat pe

Puțină lume știe că Nadine a crescut într-o instituție pentru copiii abandonați după ce a murit mama ei. Nadine luptă și acum cu sechelele din perioada petrecută la orfelinat. În cadrul unui interviu pentru emisiunea „La Măruță', aceasta și-a amintit de traumele din copilărie, pe care le-a depășit cu mare dificultate.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Nadine a dezvăluit cum a fost prima etapă a vieții sale când, după ce a fost părăsită de tatăl ei la vârsta de doi ani, și după ce mama ei s-a stins din viață, când vedeta avea doar șase ani, a ajuns un copil instituționalizat.

Nadine a atras atenția și asupra discriminării cu care s-a confruntat în sistemul de învățământ.

„Îmi amintesc că aveam 6 ani și atunci am intrat la orfelinat și am stat acolo câțiva ani. M-am simțit abandonată și am simțit un gol imens care nu se va umple. Simțeam că e o chestiune de timp, asta îmi dădea un confort în toată mizeria aia.

Ne băteam foarte mult, pe săpun, pe lenjerii, pe mâncare. Am devenit o bătăușă, am prins gustul, dar ăsta e nivelul la care ajungi acolo. Dacă nu vedeam sânge, nu mă opream. La școală eram izolați pentru că eram ăia de la casa de copii: aveam râie, păduchi, miroseam urât', a povestit Nadine, citată de elle.ro.

Nadine, amintiri dureroase din perioada în care a fost la orfelinat

Rănile lui Nadine s-au vindecat mult mai târziu, motiv pentru care fosta prezentatoare TV a spus că i-ar fi mulțumit lui Dumnezeu să fi avut șansa de a crește într-o familie de gay.

„Tatăl meu era african şi mama româncă. Pe vremea lui Ceauşescu nu se puteau căsători, era un fel de concubinaj al comunismului. El a plecat în ţara lui, iar ea a rămas cu noi, doi copii negri şi fratele meu alb. Mama a murit tot din cauza sistemului, la un chiuretaj.

Bunica a luat decizia de a ne duce la casa de copii. Pe fiecare ne-a dus în altă casă de copii din cauza vârstei. Cel mai traumatizant a fost în prima zi, când mi-au luat hainele de pe mine şi mi-au dat hainele căminului. Am simţit o cumplită umilinţă, furie, nesiguranţă', povestea Nadine acum ceva timp.

Acum, Nadine studiază psihologia în Statele Unite, după ce a luat bacalaureatul anul trecut. Ea este căsătorită cu Dragoș Apostolescu, cu care are un fiu, Noah.

Citește și: Nicolas Cage are doi nepoți români!Ce pensie alimentară fabuloasă le plătește și cum a ajuns să fie socrul unei românce

Citește și: Ramona Bădescu, primele imagini cu tatăl copilului.Iubitul italian este bancher

Citește și: Cum a slăbit Micutzu 50 de kilograme și cum arată acum: „Am avut o pauză de opt luni'

Ce vedetele de la noi au crescut la orfelinat

Nimeni nu s-ar fi gândit că Stephan Pelger ascunde o asemenea dramă, cu atât mai mult cu cât el și-a expus viața de familie, arătându-se extrem de fericit.

Totuși, designer-ul a ales să facă recent dureroasa mărturisire, care i-a șocat chiar și pe apropiații lui: Sunt înfiat de la vârstă de un an şi cred că este un dar şi o şansă în viaţă pe care o ai o dată într-o viaţă, pentru că am nimerit la o familie care nu doar că m-a adoptat, ci chiar îmi este familia adevărată, familia mea, părinţii mei. N-am avut curiozitatea nici măcar o zi să aflu care îmi sunt rădăcinile adevărate.

Mama m-a încurajat tot timpul să-mi urmez abilităţile creative, deoarece, fiind artist, era un pic mai libertină decât tată. Tată era sever, dar a înţeles că nu pot să devin preot sau doctor sau avocat, era clar că un singur drum era calea mea’, a declarat el, acum doar câteva luni.

Cătălin Bordea a ajuns în grija bunicii, după ce a fost abandonat.

Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când a fugit de-acasă.
Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele de tată. N-a fost aşa. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam. La 12 ani, l-am regăsit. M-am întâlnit cu el o singură data’
, a declarat Cătălin Bordea.

Nici Florin Chilian nu a avut o copilărie fericită. Puțini știu că artistul și-a petrecut primii ani de viață la casa de copii, mama lui alegând să-l dea spre adopție, inițial. Mai exact, părinții lui s-au despărțit când el avea nouă luni, mama oferindu-l spre îngrijire unei familii de bulgari.

Aceștia, însă, nu și-au permis să-l întrețină, și l-au abandonat la orfelinat: Aveam trei ani cand am fugit de acolo si m-am dus la bunicul meu, care m-a crescut pana in clasa intai cand m-a luat mama acasa’, își amintește Florin Chilian

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter