Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite, s-a angajat la hotelul lui Borcea de la mare

Publicat pe

A răsărit Soarele și pe strada Narcisei Birjaru, la scurt timp după ce a câștigat Chefi la cuțite 2021. Narcisa Birjaru s-a angajat în hotelul lui Cristi Borcea de la mare și este foarte fericită că are ocazia să facă fix ceea ce îi place cel mai mult, să gătească, reușind totodată să se bucure de un trai mai mult decât decent.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Narcisa Birjaru a câștigat 30.000 de euro de la Chefi la cuțite, dar acest lucru nu a împiedicat-o să muncească în continuare. Narcisa nu a plecat într-o vacanță exotică cu soțul ei, ci la mare, la noi, pentru că s-a angajat la hotelul din Olimp al lui Cristi Borcea. La bucătărie, evident!

Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite, s-a angajat la hotelul lui Borcea de la mareNarcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite, s-a angajat la hotelul lui Borcea de la mare

„Dragii mei, de azi va aștept pe toți în stațiunea Olimp. Vă promit surprize culinare extraordinare, veți putea degusta multe dintre preparatele mele de suflet într-o atmosferă extraordinară! Va pup cu mult drag', a transmis ieri pe pagina ei de Instagram câștigătoarea Chefi la cuțite.

Narcisa s-a pozat și în bucătărie și cu această ocazie a mai dezvăluit și ce le gătește clienților.

„Aripioare picante, frigărui, piure, varză călită, mititei, vă așteptăm cu un meniu diversificat', a mai spus Narcisa.

Citește și: Ștefan Borleanu, reacție dură după ce Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite: „Bucătăria înseamnă mai mult decât o tocăniță

Citește și: Cine este Narcisa Birjaru de la Chefi la Cuțite. S-a măritat la 14 ani

Citește și: Rețetă tocană țigănească. Narcisa Birjaru a pregătit-o la Chefi la cuțite

Și chef Scărlătescu i-a promis Narcisei un loc de muncă

După ce vara o va petrece pe litoral, de la toamnă Narcisa Birjaru va începe munca în restaurantul lui chef Scărlătescu. Juratul de la Chefi la cuțite a promis că Narcisa va fi printre primii săi angajați în restaurantul pe care îl va inaugura în această toamnă.

De îndată ce îmi voi deschide propriul restaurant, cel mai probabil în toamnă, mă gândesc serios să colaborez cu mulţi dintre ei. Nu doar cu Narcisa Birjaru, câştigătoarea din echipa mea, ci cu mulţi dintre ei. Poate chiar cu toţi 24!„, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Ce face Narcisa Birjaru cu banii de la Chefi la cuțite

„Încă nu știu exact. Mi-aș dori să dau avans, să îmi cumpăr o casă nouă, dar, pe viitor, mi-ar plăcea să am și un restaurant al meu în care să includ o bună parte dintre preparatele pe care le-am gătit în acest show. Pe meniu va sta la loc de cinste prăjitura lui mamaie și tocana specifică gătită în semifinală. Rămâne de văzut!', a spus ea pentru a1.ro.

Narcisa Birjaru le-a dedicat un tatuaj lui Scărlătescu și Speak

Spre nemulțumirea unora dintre concurenți și fani ai emisiunii, Narcisa Birjaru a câștigat Chefi la cuțite 2021 și evoluția ei spectaculoasă se datorează și celor pe care ea îi numește mentori, Cătălin Scărlătescu și Speak. Cei doi au încurajat-o tot timpul și iată că suportul lor i-a fost de folos Narcisei!

După cum am promis @iamspeak cuvântul e cuvânt! Vreau să-ți mulțumesc pentru încrederea care m-ai făcut să o am în mine și pentru minunatul om care ești(…) @chef_catalin_scarlatescu find mentorul meu perfect semnătura ta nu avea cum sa lipsească! Te iubesc a scris pe Instagram Narcisa Birjaru, câștigătoarea Chefi la Cuțite. 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter