Albert, de nerecunoscut după Survivor. A renunțat la barbă

Publicat pe

Albert Oprea a fost eliminat de la Survivor România, după ce a obținut cele mai puține voturi din partea publicului. Ei bine, după ce a părăsit competiția, Războinicul a simțit nevoia de o schimbare, așa că a renunțat complet la barbă.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Albert Oprea, cu toate că a fost desemnat de foarte multe ori favoritul publicului la Survivor, a fost eliminat din competiție, cu o săptămână înainte de marea finală. Vestea l-a luat prin surprindere pe Războinic, căruia i-ar fi plăcut să continue aventura din Republica Dominicană.

Albert, de nerecunoscut după Survivor. A renunțat la barbăAlbert, de nerecunoscut după Survivor. A renunțat la barbă

Ei bine, la scurt timp după ce a fost eliminat de la Survivor, emisiune difuzată la Kanal D, Albert Oprea a simțit nevoia de o schimbare. Războinicul este de nerecunoscut acum după ce și-a dat jos barba. Cert este că pare mult mai tânăr. Albert a apărut cu noul lui look în cadrul emisiunii Teo Show. În platoul emisiunii, se mai aflau și Roxana Ghiță, Sindy, Raluca Dumitru, Maria Hîngu și Cucu, toți foști concurenți de la Survivor.

Citește și: Cu ce probleme medicale se confruntă Albert, după Survivor:„Am avut niște stări…'

Citește și: Trecutul neștiut al lui Albert de la Survivor.De ce a renunțat la jobul din Londra

Citește și: Milionarul Sebastian Dobrincu și cântăreața Ioana Ignat s-au despărțit după doar patru luni.Primele declarații

Citește și: Oana Roman o dă în judecată pe Vica Blochina, după ce a jignit-o:„Va trebui să răspundă pe cale legală'

Albert a renunțat la barbă după Survivor

Categoric, Albert i-a surprins pe toți cu noua lui înfățișare. Foștii concurenți au admis că schimbarea este una majoră și chiar i-au spus că arată precum un adolescent. Raluca Dumitru a preferat să își spună părerea sinceră, așa că i-a spus Războinicului că: „Zici că ești adolescent. Am o veste proastă pentru tine. Îmi plăcea mai mult cum îți stătea cu barbă'. În plus, Albert a afirmat că și lui i se pare că îi stă puțin mai „ciudat', dar asta pentru că nu a apucat să se tundă.

N-am apucat să ajung să mă și tund. Am zis că trebuie neapărat să dau jos barba pentru că nu mă mai suportam. Mai încolo, o să mă și tund, o să mă vezi un pic mai schimbat. Acum, stă cam ciudat, într-adevăr. Și mie mi se pare', a spus Albert Oprea, la Teo Show.

În final, Albert a mai afirmat că oricum barba va crește în câteva zile și că atunci se va gândi dacă se va mai bărbieri sau nu.

Albert Oprea, eliminat de la Survivor

Albert Oprea nu a mai apucat să ajungă în marea finală Survivor România 2021. Războinicul a primit cele mai puține voturi din partea publicului și a fost eliminat din competiție. Cel mai tare l-a durut, după cum chiar el a mărturisit la Teo Show, faptul că mai era atât de puțin până la marea finală în momentul în care a fost eliminat. De asemenea, el a recunoscut că avea sentimentul că Marius Crăciun va fi cel care va pleca.

„Aș fi foarte ipocrit să spun că nu m-a afectat când domnul Dan mi-a strigat numele. Niciodată nu am simțit că voi ieși. Nici măcar de data asta. Ceva îmi spunea că nu o să ies nici în seara aia. Simțeam că va ieși Marius, nu pentru că nu e bun’, a spus Albert Oprea.

„Nu mi-a fost greu să îmbrățișez pe nimeni, am făcut-o din inimă pentru fiecare, chiar și pentru Maria, deși ea m-a nominalizat, m-a trădat, aș putea spune, dar până la urmă nu ea m-a trimis acasă. Cumva sunt supărat doar pe mine, pentru că am avut șansa în mână la jocul de imunitate, ăsta e singurul lucru pe care îl regret din ultima săptămână’.

Sursa Foto: captură de ecran, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter