Trecutul neștiut al lui Albert de la Survivor. De ce a renunțat la jobul din Londra

Publicat pe

Albert Oprea a fost eliminat de la Survivor, cu puțin timp înainte de finală. A părăsit competiția în lacrimi și cu regretul că nu a reușit să îndeplinească promisiunea făcută tatălui său. Iată câteva detalii neștiute despre fostul concurent.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Albert Oprea a părăsit Survivor, cu toate că mulți îl dădeau câștigător! Competiția se află pe ultima sută de metri și încă mai sunt detalii neștiute despre concurenții din Republica Dominicană. Este și cazul lui Albert Oprea.

Trecutul neștiut al lui Albert de la Survivor. De ce a renunțat la jobul din LondraTrecutul neștiut al lui Albert de la Survivor. De ce a renunțat la jobul din Londra

Albert de la Survivor este antreprenor

În momentul în care a intrat în competiție s-a recomandat ca fiind 'antreprenor'. În plus, tânărul în vârstă de 23 de ani are și studii de specialitate, având o diplomă de administrare a afacerilor la Universitatea 'Titu Maiorescu'.

Cu toate că mulți ar fi tentați să spună că a avut o viață lipsită de griji, Războinicul s-a luptat să obțină tot ce are prin forțe proprii. A început să lucreze la scurt timp de la majorat și a lucrat pe timpul facultății.

Albert Oprea a schimbat de-a lungul timpului trei locuri de muncă în domeniul hotelier. Inițial, a ocupat postul de recepționer la un hotel de patru stele din București. La scurt timp, norocul i-a surâs și a acceptat o ofertă mai bună, de data aceasta în calitate de 'front office supervisor'. Timp de trei luni a lucrat pe acest post, luând apoi decizia de a pleca să lucreze în străinătate, potrivit wowbiz.ro.

Citește și: Albert Oprea, eliminat de la Survivor cu o săptămână înainte de finală.„Asta mă doare cel mai rău'

Citește și: Ce i-a spus Sorin Pușcașu lui Albert Oprea, după ce a fost eliminat de la Survivor: „Ai grijă…”

Citește și: Cum a început relația dintre Marius Moga și soția lui, Bianca Lăpuște:„A fost dragoste la prima vedere'/ EXCLUSIV

Citește și: Femeia care a atacat-o pe Mirela Vaida, trimisă în judecată.De ce este revoltată prezentatoarea TV

Albert de la Survivor a lucrat în Londra

Războinicul a ales drept destinație Londra. În Marea Britanie, Albert Oprea a lucrat la un cunoscut lanț hotelier și a ocupat funcția de manager de operațiuni și a lucrat exclusiv pe timpul nopții. El și-a dorit să strângă bani pentru propria afacere. După două luni, măcinat de stres și oboseală, a părăsit și acest post și s-a angajat pe parcurs la Amazon.

'Am mai avut un moment foarte greu în 2020. Am plecat în Londra să muncesc, să îmi strâng bani pentru o afacere. Am avut niște joburi foarte grele, m-au stresat foarte mult. Am lucrat la Amazon, condițiile erau dificile, era foarte multă muncă, am luat-o de jos. Am muncit și într-un hotel, am fost recepționer, ore multe, oboseală, stres…', a povestit Albert Oprea.

Albert Oprea, eliminat de la Survivor

Albert Oprea a fost eliminat de la Survivor România 2021 chiar cu o săptămână înainte de marea finală. În prima săptămână a jocurilor individuale, au fost propuși spre eliminare Elena Marin, Albert Oprea și Marius Crăciun.

„Aș fi vrut să-mi îndeplinesc visul de a fi în finală și să mă țin de promisiunea pe care i-am făcut-o tatălui meu. Asta mă doare cel mai rău, plus că au fost atâția oameni care m-au votat. Vreau să-mi cer scuze, am dat tot ce am putut’, a transmis Albert Oprea.

Cine este Albert Oprea

Albert Oprea este un afacerist de succes, descriindu-se drept antreprenor de profesie. S-a născut în București și este pasionat din copilărie de actorie și sport. Este fascinat de lumea business-ului, urmând studiile universitare în domeniul administrării afacerilor.

„De mic am fost atras de lucrurile mărețe, greu de atins, de cele mai mari provocări. mi se pare cea mai mare provocare din viață mea și nu m-am înscris doar cu gândul să apar la televizor, ci m-am înscris cu gândul de a câștigă competiția’, a spus acesta.

Sursa foto: Facebook, Instagram

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter