Albert Oprea, eliminat de la Survivor cu o săptămână înainte de finală. „Asta mă doare cel mai rău”

Publicat pe

Albert Oprea a fost eliminat de la Survivor România 2021 chiar cu o săptămână înainte de marea finală. În prima săptămână a jocurilor individuale, au fost propuși spre eliminare Elena Marin, Albert Oprea și Marius Crăciun.

CITESTE TOATA REVISTA VIVA! DE IUNIE, GRATIS, AICI!

Albert Oprea a părăsit competiția de la Kanal D chiar cu o săptămână înainte de marea finală Survivor România 2021.

Albert Oprea, eliminat de la Survivor cu o săptămână înainte de finală. „Asta mă doare cel mai rău'Albert Oprea, eliminat de la Survivor cu o săptămână înainte de finală. „Asta mă doare cel mai rău'

Spre eliminare, după prima săptămână a jocurilor individuale, au fost propuși spre eliminare Elena Marin, Albert Oprea și Marius Crăciun. Războinicul a adunat cele mai puține voturi din partea publicului.

Albert Oprea, eliminat de la Survivor

Albert Oprea nu a mai apucat să ajungă în marea finală Survivor România 2021. Războinicul a primit cele mai puține voturi din partea publicului și a fost eliminat din competiție.

Citește și: Cine este Albert Oprea de la Survivor.

Citește și: Ce i-a apropiat pe Maria Chițu și Albert Oprea la Survivor:

Citește și: Imagini exclusive de la nunta cuplului Roxana Ionescu – Tinu Vidaicu.

Citește și: Ce greutăți a avut Camelia Potec în carieră:

Am venit aici cu gândul de a câștiga și a ajunge în finală. Regretele pe care vi le-am spus sunt și singurele, pentru că știam că se ajunge la momentul ăsta să părăsesc competiția și nu-mi doream deloc'.

Visul Războinicului era acela de a ajunge în marea finală și de a-și ține promisiunea pe care i-a făcut-o tatălui său. Albert Oprea și-a cerut scuze față de cei care l-au votat și le-a transmis că nu a avut intenția de a-i dezamăgi.

Aș fi vrut să-mi îndeplinesc visul de a fi în finală și să mă țin de promisiunea pe care i-am făcut-o tatălui meu. Asta mă doare cel mai rău, plus că au fost atâția oameni care m-au votat. Vreau să-mi cer scuze, am dat tot ce am putut', a transmis Albert Oprea.

Nu am avut nicio secunda gândul de a renunța. Dacă v-am dezamăgit, credeți-mă că nu am avut intenția asta. Până în momentul ăsta, rămăsesem veteranul echipei'.

Albert Oprea, mesaje pentru colegi

După ce a fost eliminat, Albert Oprea a spus câteva cuvinte despre fiecare coleg care continuă competiția. Războinicul i-a pasat ștafeta lui Andrei, cel pe care îl consideră cel mai bun din concurs.

Îi predau ștafeta lui Andrei. L-am considerat cel mai bun din echipa noastră. Plec cu multe aminitiri frumoase și o ultimă amintire pe care mi-a oferit-o Zanni. A fost foarte frumos gestul pe care l-a făcut pentru mine', a spus Albert Oprea.

Războinicul a mulțumit publicului care l-a votat, dar și câtorva concurenți care l-au susținut în cadrul competiției.

Îmi doresc din suflet ca cel care merită să câștige emisiunea asta și publicul decide cine merită. Vreau să-i multumesc publicului, că m-a votat când nimeni nu mă mai voia. Le mulțumesc tuturor și în special câtorva persoane care m-au susținut. E vorba de Lucian Barbu, Alin Sălăjean, fratele meu pe care l-am iubit cel mai mult în competiția asta, Marilena, Roxana Ghiță, Deea, acești tigri din stânga și dreapta mea', a mai spus Războinicul.

Albert Oprea i-a mulțumit și lui Zanni și i-a promis că se va revanșa, iar pe Elena Marin a felicitat-o și i-a transmis că merită să ajungă în finală.

Maria (Hîngu), îi mulțumesc și ei, a fost o persoană importantă aici pentru mine. Îi mulțumesc lui Zanni încă o dată și i-am promis că mă voi revanșa. Elena, am spus-o mereu că tu meriți să ajungi în finală, ești femeie, ai îndurat foarte multe, te felicit, să-ți dea Dumnezeu sănătate. Zanni, cel mai frumos nebun din competiția asta, ai o inteligență incredibilă la vârsta ta'.

 
dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter